Οι Thin Lizzy δεν θα κυκλοφορήσουν ξανά κάποιο album με αυτό το όνομα

11/10/2012 @ 11:12
Μετά από δύο πολύ επιτυχημένα χρόνια με το τωρινό line-up, οι Thin Lizzy αποφάσισαν να μην ξανακυκλοφορήσουν κάποιο άλμπουμ με αυτό το όνομα.

Ο κιθαρίστας Scott Gorham έκανε ένα σχόλιο που ξεκαθαρίζει την απόφαση αυτή: «Με σεβασμό στον (εκλιπόντα frontman) Phil Lynott, και στην κληρονομιά που μας άφησε, αποφασίσαμε να μην κυκλοφορήσουμε άλλο άλμπουμ με το όνομα Thin Lizzy. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, αφού έχουμε προσπαθήσει σκληρά για να ξαναχτίσουμε το συγκρότημα τα τελευταία χρόνια, και ένας νέος δίσκος θα συνέχιζε απλά αυτή την επιτυχία. Ξέρουμε όμως πόσο σημαντικός είναι ο Phil στους θαυμαστές μας και στην μπάντα.»

«Έχουμε γράψει 20 τραγούδια για τα οποία όλοι μας νιώθουμε πως αντιπροσωπεύουν το όνομα των Thin Lizzy και το συγκρότημα γενικότερα, και πιστεύουμε πως ο Phil θα ήταν περήφανος για αυτά.»

«Πάντα ξέραμε πως ένας νέος δίσκος ήταν ένα ευαίσθητο θέμα και θα έπρεπε η ποιότητα των κομματιών να ήταν τέτοια, ώστε κανείς να μην άκουγε το άλμπουμ με προκατάληψη ή με κριτική διάθεση. Για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό λοιπόν, αποφασίσαμε να μην κυκλοφορήσουμε ξανά τραγούδια με το όνομα Thin Lizzy.»

«Ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Θα κυκλοφορήσουμε σύντομα το νέο υλικό, και θα ακούσετε σπουδαία μουσική, με τον κλασικό ήχο των Thin Lizzy . Τα επόμενά μας βήματα θα ανακοινωθούν νωρίς μέσα στον επόμενο χρόνο.»
  • SHARE
  • TWEET