Οι Piano Magic αυτό το Σάββατο ζωντανά στην Αθήνα - Κερδίστε cd τους!

19/03/2010 @ 17:21
Αυτό το Σάββατο, 20 Μαρτίου, Piano Magic, Kwoon και Misuse θα βρεθούν στη σκηνή του Fuzz Club, υποσχόμενοι μια δυνατή post-rock-alternative βραδιά.

Το Rocking.gr εξασφάλισε 5 αντίτυπα του τελευταίου album των Piano Magic, "Ovations", για ισάριθμους τυχερούς αναγνώστες του. Θέλετε να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από αυτά;

Στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στον τίτλο "Piano Magic" και στο κυρίως μέρος τα εξής: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση (στην οποία θα αποσταλεί το δώρο σας σε περίπτωση που κερδίσετε).

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου, στις 18:00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά, είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω e-mail, για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.


Final Cut presents:

Piano magic meets Kwoon with special guests Misuse
on a post-rock-alternative night to remember...
Σάββατο 20 Mαρτίου 2010
Fuzz Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1 Ταύρος (Πειραιώς και Χαμοστέρνας)

Είναι σαν να βγαίνεις ραντεβού για σινεμά με ένα όνειρο. Μουσική από την ψυχή για την ψυχή γιατί μόνο αυτή βλέπει και ακούει καθαρά. Η κολεκτίβα των Piano Magic, συναντά τους πρεσβευτές του Γαλλικού "post rock" Kwoon με τη συμμετοχή των γηγενών Misuse. Αν σας αρέσουν οι Dead Can Dance, οι Sigur Ros και οι Mogwai δεν πρέπει με τίποτε να μπείτε στο απουσιολόγιο της βραδιάς.

Αγαπημένοι του John Peel, συνεργάτες με μέλη και παραγωγούς των Dead Can Dance και των Cocteau Twins, συνθέτες soundtracks , φίλοι των Mogwai, και από τις προτάσεις των Uncut, Modjo & Independent οι Piano Magic προέρχεται από ένα παράλληλο σύμπαν, όπου οι Τhis Mortal Coil και οι Durutti Column καθορίζουν τους τόνους.

Oι Piano Magic δηλ οι Glen Johnson και του Dick Rance λειτουργούν στα πρότυπα της περίφημης «ηχητικής κολλεκτίβας» των This Mortal Coil, όπου διάφοροι μουσικοί συμμετέχουν και αποχωρούν κατά βούληση. Tα 15 χρόνια της ύπαρξης τους, από τους ΡΜ έχουν περάσει, κατά καιρούς, περισσότεροι από 60(!!) μουσικοί, έχουν κυκλοφορήσει 10 studio albums και μία διπλή συλλογή, καθώς και πληθώρα singles. Η πρόσφατη κυκλοφορία τους "Ovations" τους φέρνει στην Ελλάδα και τους βρίσκει στην πιο εντυπωσιακή και δημιουργική στιγμή τους. Μια φλόγα που σιγοκαίει, βαθιά ρομαντική, απόλυτα και δυναμικά αισθαντική.

Το δώρο της βραδιάς είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι στο Ελληνικό κοινό Kwoon. O διεθνής τύπος μιλά (και όχι άδικα) για τους διάδοχους των Sigur Ros. Τους γνωρίσαμε το 2006 με το ντεμπούτο "Tales & Dreams" και το πρώτο τους εφευρετικό videoclip για το τραγούδι "I Lived On The Moon" κέρδισε πολλα βραβεία: καλύτερο videoclip @ Aix Videoclip festival 2008 (France),καλύτερο videoclip @ P.I.A.F.F festival (Italy),καλύτερο videoclip animation @ Art Futura festival (Barcelona),καλύτερη ταίνια @ Webcuts festival (Berlin), December 2007, καλύτερη ταίνια κινούμενων σχεδίων @ Cortoons festival (Italy), April 2008.

Η μούσικη τους είναι πολύβλαστη,μελαγχολική και ταξιδιάρικη. Η δέυτερη κυκλοφορία τους "When The Flowers Were Singing" εδραιώνει τη θέση τους στον μουσικό χώρο του post rock.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Misuse. Αρκεί να πούμε πως αυτό το ελληνικό post – heavy rock σχήμα αποτελεί προσωπική επιλογή των Mogwai και παίζει μαζί τους κάθε φορά που εμφανίζονται στην Ελλάδα... Η πρώτη επίσημη δισκογραφική δουλειά τους κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2008, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, με τις κριτικές να το κατατάσσουν ως ένα από τα καλύτερα εγχώρια albums του 2008.

Εντυπωσιακά visuals αναγνωρίσιμων εικαστικών και Dee Jay sets θα ολοκληρώσουν την ονειρική εμπειρία μιας εκλεκτικής βραδιάς που θα συζητηθεί.

Προπώληση 25 Euro
Tαμείο 30 Εuro

Σημεία Προπώλησης Public, Ticket House, Vinyl Microstore
Οn Line I-Ticket www.i-ticket.gr

  • SHARE
  • TWEET