Οι Municipal Waste επιστρέφουν στην Αθήνα

22/06/2012 @ 10:31
Municipal Waste live in Athens!
Κύτταρο - 7 Ιουλίου 2012

Thrash, μπύρα και party: Τρείς λέξεις δεν θα μπορούσαν να περιγράψουν καλύτερα τους Municipal Waste. Από την δημιουργία τους στο Richmond το 2001 μέχρι τώρα, οι Municipal Waste είναι γνωστοί για τον τρόμο που έχουν προκαλέσει παγκοσμίως με τις live εμφανίσεις τους και αποτελούν ένα από τα δυνατά neo-thrash/crossover συγκροτήματα μαζί με τους Bonded By Blood, SSS, Evile και Gama Bomb.

Αντλώντας επιρροές από τους Suicidal Tendencies, DRI και Nuclear Assault, οι Municipal Waste έγραψαν τα δύο πρώτα τους άλμπουμ, "Tango And Thrash" και "Waste 'Em All" σε μικρές ανεξάρτητες εταιρείες μέχρι που δέχτηκαν πρόταση από την Earache το 2005 και κυκλοφόρησαν το "Hazardous Mutation", κερδίζοντας έτσι το κομμάτι της διασημότητας που τους άξιζε. Έπειτα από δύο χρόνια touring με μεγαθήρια του χώρου, όπως οι Destruction, κυκλοφόρησαν το "The Art Of Partying", που είναι ακριβώς ότι δηλώνει ο τίτλος του: το πιο party άλμπουμ των τελευταίων χρόνων.

Το τελευταίο τους άλμπουμ για την Earache ήταν το "Massive Aggressive" που γνώρισε παρόμοια επιτυχία και στη συνέχεια μεταπήδησαν στην ακόμα μεγαλύτερη Nuclear Blast όπου και κυκλοφόρησαν το "The Fatal Feast" τον Απρίλιο. Κάθε ένα άλμπουμ των Municipal Waste, όπως και κάθε μία live εμφάνισή τους, είναι αντικειμενικά ιδιαίτερη: Το Party feeling που βγάζουν, σε συνδυασμό με το άρτια τεχνικά παιγμένο crossover thrash τους, αρκεί για να κρατήσει ιδανικά την αναλογία μεταξύ διασκέδασης και σοβαρότητας. Ως μία από τις πιο ανερχόμενες μπάντες του χώρου τους, οι Municipal Waste σίγουρα είναι ένα από τα ονόματα που δεν μπορούν να περάσουν αδιάφορα.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Released Anger και οι Faiththreat, δύο άκρως αξιόλογα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής.

Tickets: 20 ευρώ (προπώληση/ταμείο)

Municipal Waste - Athens 2012

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET