Οι Mr. Big επιστρέφουν με νέο album

18/11/2010 @ 10:43
H Frontiers Records ανακοίνωσε ότι οι Mr. Big επιστρέφουν και μάλιστα με νέο άλμπουμ, ύστερα από δεκατέσσερα χρόνια δισκογραφικής απουσίας.

Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 21 Ιανουαρίου στην Ευρώπη και έπεται αυτή στις Η.Π.Α., τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Ο τίτλος του νέου δίσκου θα είναι "What If..." και θα αποτελεί το πρώτο άλμπουμ των Mr. Big μετά την επανένωση του συγκροτήματος, που έγινε το 2009.

Ο frontman του group, Eric Martin, δήλωσε ότι η νέα τους δισκογραφική δουλειά είναι ανάλογη της εμπειρίας που είχαν με το πρώτο άλμπουμ, όταν είχαν πρωτογνωριστεί. «Είναι σα να ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μας, έχοντας πίσω μας πολλά άλμπουμ και πολλή πείρα», είπε. Η παραγωγή του άλμπουμ έχει γίνει από τον Kevin Shirley, που είναι γνωστός από τις δουλειές του με τους Aerosmith, τους Iron Maiden και τους Rush. Επίσης, το ευχάριστο είναι ότι τη νέα τους αυτή δισκογραφική δουλειά θα ακολουθήσει και παγκόσμια περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει από τη Νότια Αμερική το Μάρτιο και θα συνεχιστεί στην Ευρώπη, στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού.

Το "What If..." θα κυκλοφορήσει σε cd, digipak, βινύλιο και μία ειδική συλλεκτική έκδοση που θα περιέχει cd, DVD, LP και διάφορα memorabilia.

To tracklist του "What If..." βρίσκεται παρακάτω:

Undertow
American Beauty
Stranger In My Life
Nobody Takes The Blame
Still Ain’t Enough For Me
Once Upon A Time
As Far As I Can See
All The Way Up
I Won’t Get In My Way
Around The World
I Get The Feeling
Unforgiven (exclusive bonus track for Europe / North America - not on vinyl edition)
  • SHARE
  • TWEET