Οι Metallica πρέπει να ξαναμάθουν το "Black Album"

22/11/2011 @ 11:00
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, οι Metallica θα ανέβουν το καλοκαίρι στη σκηνή του Download Festival, ερμηνεύοντας ολόκληρο το "Black Album".

Σε δηλώσεις που έκανε ο Lars Ulrich, παραδέχτηκε πως η μπάντα πρέπει να ξαναμάθει κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ, μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και τα δύο κομμάτια που δεν έχουν ακουστεί ποτέ ξανά σε κάποια ζωντανή εμφάνιση.

Στη συναυλία θα ακουστούν τόσο το "The Struggle Within" όσο και το "Don't Tread On Me", όπως επιβεβαίωσε και ο drummer, τονίζοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, ένα τραγούδι σαν το "The Struggle Within" είναι πολύ πιο εύκολο να το μάθεις, απ' ό,τι το "Frayed Ends Of Sanity" (κομμάτι από το "...And Justice For All"). Δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποια σημαντική δυσκολία».

Ο Ulrich επίσης αποκάλυψε πως η ιδέα να παρουσιάσουν ολόκληρο το άλμπουμ ανήκει στους διοργανωτές του Download Festival. «Μάς το πρότειναν οι άνθρωποι του φεστιβάλ, δεν ήταν δική μας ιδέα. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να μην έχουμε παίξει στο Download εδώ και έξι χρόνια, όμως στην Αγγλία εμφανιζόμαστε συχνά. Επομένως ήθελαν να κάνουμε κάτι διαφορετικό και σκέφτηκαν αυτό».
  • SHARE
  • TWEET