Οι Kreator κυκλοφορούν το "Civilization Collapse", ένα single με έντονη ελληνική πολιτική χροιά

24/10/2012 @ 11:42
Οι Γερμανοί thrash metallers Kreator θα κυκλοφορήσουν ένα νέο, επτάιντσο single, το "Civilization Collapse", στις 9 Νοεμβρίου.

Το single θα γίνει διαθέσιμο και ψηφιακά, ενώ θα περιέχει και το κομμάτι "Wolfchild", το οποίο βρισκόταν στο άλμπουμ "Dark Symphonies - A Tribute To John Sinclair" που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο στη Γερμανία.

Το συγκρότημα θα δημιουργήσει και ένα video για το τραγούδι "Civilization Collapse" και δήλωσε πως «θα αφορά κυρίως στις διαδηλώσεις που συνέβησαν στην Ελλάδα πρόσφατα».

Οι Kreator θέλουν να αποτυπώσουν τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στη χώρα μας και, για τον σκοπό αυτό, η ομάδα που επιμελείται τα artworks της μπάντας έκανε έρευνα σχετικά με τις πορείες και τις διαδηλώσεις των Ελλήνων. Στα πλαίσια αυτής της έρευνας ενημερώθηκαν για τον Μάριο Λώλο, πρόεδρο των Ελλήνων φωτορεπόρτερ, ο οποίος βρέθηκε και ο ίδιος εν μέσω των αναταραχών και τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Το συγκρότημα επικοινώνησε με τον Λώλο, δείχνοντάς του το τραγούδι και τους στίχους του, και εκείνος προσφέρθηκε άμεσα να τους παραχωρήσει μέρη του πλούσιου φωτογραφικού του υλικού που σχετίζεται με τα επεισόδια στην Αθήνα.

Kreator - Civilization Collapse

Kreator - Civilization Collapse
  • SHARE
  • TWEET