Οι Jon Oliva's Pain μιλούν για τον τρόπο που δουλεύουν

29/11/2011 @ 08:33
Το συγκρότημα που έχει ως ηγέτη τον Jon Oliva των Savatage, οι Jon Oliva's Pain, δουλεύουν πάνω στο πέμπτο τους άλμπουμ, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2012.

Ο drummer του συγκροτήματος, Christopher Kinder, σχολίασε: «Έχουμε λάβει πολλά email που μας ρωτάνε πώς φτιάχνεται ένας δίσκος μας και πώς δημιουργούμε τραγούδια. Ελπίζουμε οι παρακάτω πληροφορίες να φανούν χρήσιμες. Ο Jon κι εγώ ηχογραφούμε οποιαδήποτε ιδέα έχουμε, μικρή ή πιο μεγάλη. Επίσης, ηχογραφούμε πολλά μουσικά όργανα. Μετά φτιάχνω διάφορα μείγματα όλων αυτών και έτσι γράφουμε πολλά CD. Μέχρι τώρα έχουμε πάρα πολλά CD και σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να τα αξιολογούμε. Στη συνέχεια θα τα επεξεργαστούμε όσο χρειάζεται για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά την κατάσταση του συγκροτήματος, ανέφερε: «Δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση ακόμα. Το πρώτο ζητούμενο είναι τα τραγούδια. Οπότε θα συνεχίσουμε τη διαδικασία που σας ανέφερα, η οποία είναι βασικά να δημιουργεί ιδέες ο Jon κι εγώ να τις μεταμορφώνω σε τραγούδια, και μετά θα ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες».
  • SHARE
  • TWEET