Οι Grinderman στις 6 Ιουλίου στην Αθήνα. Ποιό συγκρότημα θα «ανοίξει» τη συναυλία

28/06/2011 @ 10:11
Τους Callas επέλεξαν οι ίδιοι οι Grinderman, για να «ανοίξουν» τη συναυλία τους, την Τετάρτη, 6 Ιουλίου, στο TerraVibe Park!

Πιο συγκεκριμένα, σε μια συναυλία των παιδιών στο Λονδίνο, έτυχε να τους ακούσει ο Jim Sclavunos (Grinderman) και προφανώς του άρεσαν τόσο, ώστε να τους προτείνει να γίνουν αυτοί το opening act της μιας και μοναδικής τους συναυλίας στην Αθήνα!

The Callas

Οι Callas ολοκληρώνουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις ανοίγοντας τη μεγάλη συναυλία των Grinderman στο Terravibe!

Οι τελευταίοι μήνες βρήκαν τους Callas να βγάζουν το νέο τους άλμπουμ, "Objekt", μόνο σε βινύλιο και με συλλεκτικά χειροποίητα εξώφυλλα, να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με το Velvet Bus, να παίζουν με τους Last Drive στο Gagarin, να συμμετέχουν στην έκθεση Ντέρτι Humanism που επιμελείται η Νάντια Αργυροπούλου στη Faggionato gallery στο Λονδίνο, όπου και παρουσιάζουν παλιά και καινούργια τους artworks, να έχουν δημοσιεύσεις σε έντυπα όπως Guardian, Independent και Financial Times, να παίζουν στο διάσημο Favela Chic του ανατολικού Λονδίνου, να κάνουν live στον Resonance-fm (UK) και να παίζουν στο Artrocker magazine του Λονδίνου, να βγάζουν split flexi (!) single με τους Victorian English Gentlemens Club (UK) και να δέχονται, αμέσως μετά το live τους στο Artrocker magazine, την πρόσκληση του Jim Sclavunos, που τους είδε ζωντανά, να ανοίξουν το live των Grinderman στην Αθήνα!

Οι Callas έχουν εμφανιστεί και έχουν παρουσιάσει δουλειά τους μεταξύ άλλων στα Great Escape Festival (Brighton, UK), Indietracks Festival (Derby, UK), Yinka Shonibare Project Space (London, UK), Artrocker magazine (London, UK), Club Fandago @ The Monarch (London, UK), The Barfly (London), Sala Apolo (Barcelona), Taktfrei Festival (Berlin), Athens Biennial, AMP gallery, The Breeder gallery, DESTE foundation.

Τραγούδια τους ακούγονται στην ταινία της Σελάνας Βροντή "Zorro The Cat" και στο "Wasted Youth" των Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και Jan Vogel.

«If ever the word Cult described a band then it's Athens duo The Callas»
Daniel Treacy (Television Personalities) - Art & Music magazine,
UK (www.saatchi-gallery.co.uk/artandmusic)

Grinderman

Nick Cave - vocals, guitar, organ, piano, percussion
Warren Ellis - Mandocaster, tenor guitar, guitar, violin, flute, percussion, backing vocals
Martyn Casey - bass
Jim Sclavunos - drums, percussion, drum synth, backing vocals

Το side project του Nick Cave, μαζί με τους παλιότερους και στενότερους φίλους του από τους Bad Seeds, Warren Ellis, Martyn Casey και Jim Sclavunos.

Άγριο, πρωτόγνωρο, ωμό, ακατέργαστο rock.



Οι Grinderman έρχονται στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία!
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011 - Θέατρο TerraVibe Park, Αθήνα

Θυμίζουμε ότι η προγραμματισμένη για την Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011 συναυλία των Grinderman στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, ματαιώνεται. Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης μπορούν είτε να απευθυνθούν στα σημεία προπώλησης και να τα εξαργυρώσουν, είτε να τα χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Αθήνας.

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 34€ - Τα επόμενα εισιτήρια κοστίζουν 38€.
VIP εισιτήρια: 50€ (ανά δύο εισιτήρια παρέχεται και 1 θέση στο VIP parking).

Σημείω προπώλησης:

Αθήνα:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210-3608366

Θεσσαλονίκη:
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310-264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET