Οι Einsturzende Neubauten στην Αθήνα για ένα διπλό επετειακό show / Εκδρομή από τη Θεσσαλονίκη για το live show

14/10/2010 @ 13:06
Mε αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, οι Einsturzende Neubauten καταφθάνουν στην Αθήνα για ένα διπλό επετειακό σόου!



Σάββατο 30 Οκτωβρίου

Live show

Κυριακή 31 Οκτωβρίου
music, films, solo shows, guests & friends

Special Guest: MoserMeyer

Fuzz Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ, Ταύρος)

Η Art On The Road, η πρώτη εταιρεία καλλιτεχνικού τουρισμού στην Ελλάδα, διοργανώνει εκδρομή για την πολυαναμενόμενη live συναυλία των Einsturzende Neubauten στην Αθήνα!

Tο Σάββατο 30 Οκτωβρίου, οι Βερολινέζοι Einsturzende Neubauten θα παρουσιάσουν ένα εκρηκτικό live show, με αναφορές σ' όλη τη δισκογραφία τους, καθηλώνοντας το ελληνικό κοινό με την άρτια χρήση «ανορθόδοξων» μουσικών οργάνων (κάτι που χαρακτηρίζει το γκρουπ σε όλη την πορεία του) και με τη σκοτεινή φωνή του Blixa Bargeld.

Μία από τις σημαντικότερες επετείους στη σύγχρονη ιστορία της rock (και όχι μόνο) μουσικής, ένα γκρουπ στυλοβάτης του industrial ήχου που έχει επηρεάσει πάνω από τρεις γενιές μουσικών, ένα show που θα μείνει στην συναυλιακή ιστορία της Αθήνας!

Το πιστό ελληνικό κοινό είναι και ο λόγος που το θρυλικό γερμανικό συγκρότημα θα επισκεφτεί την Αθήνα, στα πλαίσια της περιοδείας του, με μία μεγάλη συναυλία το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και με ένα επιπλέον σόου, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, που χωρίζεται σε τρία μέρη για περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Η Art On The Road σας ταξιδεύει στον ηχηρό κόσμο των Einsturzende Neubauten!

Τιμή συμμετοχής: 85 ευρώ
(περιλαμβάνεται εισιτήριο γενικής εισόδου της συναυλία και μεταφορά από / προς Θεσσαλονίκη με πούλμαν).

Λεπτομέρειες εκδρομής:
· Αναχώρηση στις 9:30 από τον Λευκό Πύργο
· Άφιξη στην Αθήνα περίπου στις 16:00 (ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 18:30)
· Μεταφορά στον χώρο της συναυλίας στις 19:30 (20::00 ανοίγουν οι πόρτες)
· Επιστροφή Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της συναυλίας

Pre-show party:
Την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου οι «Geisterwelt» διοργανώνουν  το pre-show party στο Eightball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη). Θα συμμετέχουν οι dj  Double Dare + Djane Madaley Selhet (Geisterwelt dj team) + dj Silentorder (Geisterwelt dj te am). Στο party θα γίνει και κλήρωση εισιτηρίων για το live της Αθήνας.

Υπεύθυνη επικοινωνίας εκδρομής: Δήμητρα Παπαδοπούλου  6944385736
Για περαιτέρω πληροφορίες: 6944385736, 6936277995, 6936763857

Mail: artontheroad@gmail.com
Facebook: Art On The Road

Σημ.: Η μετάβαση στη συναυλία από Θεσσαλονίκη είναι αποκλειστική ευθύνη της Art On The Road

Το Rocking.gr, σε συνεργασία με την Art On The Road, δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό αναγνώστη του να ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για το live show των Einsturzende Neubauten το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, με τα έξοδα της μεταφοράς και της συναυλίας πληρωμένα!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, με θέμα "Einsturzende Neubauten" και στο κυρίως μέρος απαραιτήτως τα ακόλουθα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, πόλη, πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση.

Οι συμμετοχές σας θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου στις 21:00. Ο ένας τυχερός, που θα προκύψει από κλήρωση, θα ειδοποιηθεί προσωπικά (τηλεφωνικά ή μέσω e-mail) μέχρι την Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου.

Καλή τύχη!

Στη συναυλία που θα δώσουν οι Einsturzende Neubauten στην Αθήνα, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, θα παρουσιάσoυν δουλειές από όλη τη δισκογραφία τους, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα -Κυριακή, 31 Οκτωβρίου- το θρυλικό γκρουπ θα παρουσιάσει ένα special show, για 600 μόνο καθήμενους, που θα περιλαμβάνει προβολή ταινίας, solo performance από τον Blixa Bargeld, live από τους MoserMeyer, και έκθεση φωτογραφίας με σπάνιο υλικό από την 30χρονη πορεία του γκρουπ.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή, το κοινό θα έχει αρχικά την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία ταινία, δημιούργημα του ίδιου του γκρουπ με υλικό που έχει κινηματογραφήσει κατά καιρούς και σε βάθος χρόνου, ενώ αμέσως μετά, ένα 40λετο live περιμένει τους φίλους του γκρουπ, στη διάρκεια του οποίου οι Einsturzende Neubauten θα παρουσιάσουν υλικό που είτε δεν έχει ακουστεί ποτέ σε live, είτε παίζουν σπάνια στα σόου τους ή που για πρώτη φορά παίρνει αυτή τη μορφή.

Η Einsturzende Neubauten εμπειρία δεν σταματάει όμως εδώ!

Ο Blixa Bargeld εξερευνεί τα όρια της γλώσσας και της μουσικής, παρουσιάζοντας το one man performance, "Rede / Speech". Το κοινό θα βρεθεί αντιμέτωπο με τη μεταμόρφωση προτάσεων, λέξεων και συλλαβών σε μία ακουστική αρχιτεκτονική ηχηρών δομών. Το μόνο που χρειάζεται ο Blixa για να δημιουργήσει ένα σύμπλεγμα ήχων εκτός από τη φωνή του είναι ο ελάχιστος εξοπλισμός: μικρόφωνα, πετάλια, μόνιτορ, δύο δυνατά ηχεία και τον Boris Wilsdorf στο κοντρόλ. Μία αυτοσχεδιαστική παράσταση όπου το κοινό καταφέρνει να ρίξει μία κλεφτή ματιά μέσα στο εργαστήρι ενός αλχημιστή της φωνής.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με την παρουσία των MoserMeyer, του διδύμου από το Βερολίνο. Ο Rudolf Moser, πιστός στην παράδοση των Einsturzende Neubauten, έχει δημιουργήσει το δικό του drumset: ήχοι παγιδεύονται με διάφορους τρόπους για να επεξεργαστούν με ειδικά εφέ. Ένας ανορθόδοξος τρόπος που σε συνεργασία με τις νευρωτικές μίξεις κιθάρας και τα φωνητικά του Christian Meyer (θεατρικός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής) δίνουν μία διαφορετική οπτική στον αιώνιο πόλεμο ανάμεσα στις μινιμαλιστικές μελωδίες και τα συμφωνικά ηχοτοπία.

Στο χώρο θα υπάρχει, καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, μία έκθεση-αναφορά στην ιστορία του γκρουπ, με σπάνιο φωτογραφικό υλικό από στιγμιότυπα της μέχρι τώρα πορείας του.  

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται.

Τιμές εισιτηρίων:
Ημερήσιο εισιτήριο (Σάββατο 30 Οκτωβρίου): 35e
Διήμερο εισιτήριο (30 & 31 Οκτωβρίου): 50e (περιορισμένος αριθμός)
Ημερήσιο εισιτήριο (Κυριακή 31 Οκτωβρίου): 20e

Προσοχή:
Λόγω της αυξημένης ζήτησης των διήμερων εισιτηρίων (μόνο 200 εισιτήρια είναι ακόμα διαθέσιμα στα σημεία προπώλησης), τα εισιτήρια για τη δεύτερη ημέρα (Κυριακή, 31 Οκτωβρίου) θα υπάρχουν προς πώληση μόνο στο χώρο του Fuzz και εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα διήμερα εισιτήρια μέχρι τότε.

Σημεία Προπώλησης:
Θρι Σίξτι : 210 3453307 / Ελασιδών 29 – Γκάζι | Public | Ticket House
Online Sales: www.ticketpro.gr

Σε συνεργασία με το Goethe-Institut Athen
  • SHARE
  • TWEET