«Οι πιο περίεργοι Monster Magnet που άκουσες ποτέ»

Ο Dave Wyndorf και η παρέα του ξαναφαντάζονται παλιότερο δίσκο και διαθέτουν το νέο τραγούδι τους

22/07/2015 @ 13:37
Οι Μοnster Magnet μάλλον το διασκέδασαν όταν επιχείρησαν να "ξαναφανταστούν" το δίσκο του 2013 "Last Patrol" με το περσινό "Milking the Stars: A Re-imagining of Last Patrol".

Το αποτέλεσμα, όπως είχε γράψει και ο Γιώργος Ζαρκαδούλας, ήταν απόλυτα πετυχημένο, και η μπάντα το ξανακάνει. Αυτή τη φορά, σειρά παίρνει το "Mastermind" του 2010 το οποίο μετονομάζεται σε "Cobras and Fire (The Mastermind Redux)" και κυκλοφορεί στις 9/10.

Οι ίδιοι δηλώνουν πως θα είναι το «mindfuck of the year»! Το πρώτο τραγούδι είναι το "Mastermind ‘69" και το ακούτε από εδώ.

Τι λέει ο Dave Wyndorf: «Η εμπειρία του νέου δίσκου μας, στέκει μόνη της, παρά τη σχέση της με τον προηγούμενο δίσκο. Ηθελα να πάω τα τραγούδια σε πιο περίεργες και βρώμικες κατευθύνσεις. Θα το αποκαλούσα ΄μια ανώμαλη μίξη από Garage-Psych, Fuzz Punk και σάουντρακ ταινιών. Θα υπάρχει μια διασκευή εμπνευσμένη από Hawkwind/Pink Fairies του "Ball Of Confusion" των Temptations. Στην τελική, θα αποκαλούσα αυτόν τον δίσκο ως την πιο περίεργη στιγμή της μπάντας, και αυτό μόνο καλό είναι»!

MonsterMagnet-coverart
  • SHARE
  • TWEET