Οι νέοι Europe έχουν αύρα Rival Sons (video)

Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του "War Of Kings"

11/02/2015 @ 17:04
Οι Europe κυκλοφορούν στις αρχές Μαρτίου το νέο τους δίσκο με τίτλο "War Of Kings" και δίνουν στην δημοσιότητα το video clip του ομώνυμου κομματιού. Δείτε το από τον ακόλουθο σύνδεσμο, μέσω του καναλιού της UDR Music στο YouTube.

Την παραγωγή του δίσκου που ηχογραφήθηκε στα PanGaia Studios της Στοκχόλμης επιμελήθηκε ο Dave Cobb και όπως δήλωσε ο frontman της μπάντας, Joey Tempest, αιτία της συνεργασίας ήταν η δουλειά του Cobb με τους Rival Sons.

«Τον ανακαλύψαμε όταν ακούσαμε τους Rival Sons και εντυπωσιαστήκαμε από τον ήχο των τυμπάνων στο άλμπουμ τους "Pressure & Time". Λίγα χρόνια αργότερα ακούσαμε το "Electric Man" και το "Open My Eyes" (από το "Great Western Valkyrie") και σκεφτήκαμε ‘ο τύπος είναι απίστευτος, μπορούμε να τον έχουμε για παραγωγό;’ Το είπαμε στον manager μας αλλά δεν περιμέναμε πολλά, εκείνος όμως απάντησε ‘έπαιζα στα τύμπανα τραγούδια των Europe όταν ήμουν παιδί και θα ήθελα πολύ να τους κάνω παραγωγή’. Ήθελε να είναι μέρος της διαδικασίας, ήταν πολύ δημιουργικός και μας βοήθησε πάρα πολύ.» 

Το "War Of Kings" περιλαμβάνει έντεκα κομμάτια στην κανονική του έκδοση και θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 6 Μαρτίου στην υπόλοιπη Ευρώπη σε digipak CD, jewel case CD, βινύλιο και ψηφιακή μορφή.
  • SHARE
  • TWEET