Οι λεπτομέρειες του νέου studio album των Ministry

Τον επόμενο μήνα κυκλοφρεί η βιογραφία του Al Jourgensen και τον Αύγουστο το DVD "Enjoy The Quiet - Live At Wacken 2012"

20/06/2013 @ 11:47
To νέο, δέκατο τρίτο studio άλμπουμ των Ministry με τίτλο "From Beer To Eternity" πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Οι ηχογραφήσεις ολοκληρώθηκαν τρεις ημέρες πριν τον θάνατο επί σκηνής του κιθαρίστα του group, Mike Scaccia, με την περαιτέρω επεξεργασία του υλικού να πραγματοποιείται τους τρεις επόμενους μήνες από τον ηγέτη των Ministry, Al Jourgensen, και τον συμπάραγωγό και μηχανικό ήχου του δίσκου, Sammy D'Ambruoso.

Όσον αφορά την όλη διαδικασία και τη συμμετοχή του Scaccia, ο Jourgensen δήλωσε τα εξής: «Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων, ο Mikey χαμογελούσε και μου έλεγε 'ξέρεις κάτι Al; Αυτό είναι το καλύτερο άλμπουμ των Ministry που έχουμε κάνει μαζί. Είναι φοβερό.' Είμαι πολύ περήφανος για το "From Beer To Eternity", γιατί αποτελεί το δικό μου φόρο τιμής στο απίστευτο ταλέντο του Mikey, και νιώθω ότι τιμά εκείνον και όλα τα χρόνια που περάσαμε μαζί φτιάχνοντας μουσική.»

Το πρώτο single του δίσκου για το κομμάτι "Perma War" θα διατεθεί μέσω του iTunes στα τέλη Ιουλίου με τη μορφή maxi single τριών κομματιών. Στη κανονική του έκδοση το "From Beer To Eternity" θα περιέχει έντεκα τραγούδια, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε διάφορες ειδικές εκδόσεις με επιπλέον υλικό, καθώς και σε βινύλιο και picture-disc.

Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου και την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Ministry, από τους οπαδούς του group θα πρέπει να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δύο ακόμη κυκλοφορίες. Η πρώτη αφορά την βιογραφία του Jourgensen με τίτλο "Ministry: The Lost Gospels According To Al Jourgensen", η οποία θα διατίθεται από τις 9 Ιουλίου μέσω της DaCapo Press, και η δεύτερη το DVD "Enjoy The Quiet - Live At Wacken 2012" που βγαίνει στην αγορά στις 2 Αυγούστου. Όπως φανερώνεται και από το τίτλο του λοιπόν, το DVD περιλαμβάνει την περσινή εμφάνιση των Ministry στο Wacken Open Air και στο trailer που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το περιεχόμενο και να δείτε τις λεπτομέρειες που το αφορούν.
VIDEO

Ministry - From Beer To EternityMinistry - Enjoy The Quiet - Live At Wacken 2012
  • SHARE
  • TWEET