Oι δηλώσεις Malmsteen έφεραν... πόλεμο!

Eξοργισμένοι οι Joe Lynn Turner, Jeff Scott Soto και Tim "Ripper" Owens, απαντούν

31/07/2017 @ 13:14

Πριν λίγες μέρες ο Yngwie Malmsteen δήλωσε πως δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί με τραγουδιστές απορροφημένους μόνο στον εαυτό τους.

«Είμαι πλέον άνετος να τραγουδάω και επιπλέον νιώθω αποκομμένος από ένα τραγούδι που έχω γράψει εγώ και το λέει άλλος για σένα. Υπάρχει ένα επίπεδο ψευτιάς. Πάντα εγω έγραφα τα πάντα. Το να τραγουδάς είναι σαν να παίζεις μπάσο ή πλήκτρα. Εκείνοι (οι τραγουδιστές) θεωρούν το αντίθετο. Βαρέθηκα να ασχολούμαι με κάποιους που είναι  απορροφημένοι μόνο στον εαυτό τους. Δεν γουστάρω κανέναν τους, δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα μαζί τους»

Διαβάστε παρακάτω την αντίδραση, των τριών τραγουδιστών που συνεργάστηκαν με τον 54χρονο σήμερα Σουηδό συνθέτη και κιθαρίστα.

Joe Lynn Turner: «Ένιωσα αναγκασμένος να απαντήσω στις παραπλανητικές δηλώσεις. Το "Odyssey" ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του και ουδέποτε την επανέλαβε. Είμαι υπέθυνος για το 50% της σύνθεσης και των στίχων. Οι δηλώσεις του είναι ένα παραλήρημα ενός μεγαλομανή που απεγνωσμένα προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανασφάλειά του. Είναι εξοργιστικό να επιτίθεται έτσι σε πραγματικούς κυρίους. Παραιτήθηκα μόνος μου γιατί δεν άντεχα τον διεστρεμμένο του "εγώ". Κανείς δεν τα βάζει με ένα παιδάκι που τα' κανε πάνω του...»

Jeff Scott Soto: «Θεέ μου, τι φοβερές δηλώσεις. Τον δικαιολογώ, η φωνή του βελτιώθηκε κατά μισό τοις εκατό εδώ και δύο δεκαετίες! Τι το θέλε να συνεργαστεί μαζί μας, τόσο απαίσιους τύπους και εμείς να θέλουμε να ακούμε την φωνή μας εν μέσω εκκωφαντικών ενισχυτών ή όποτε παίρναμε τους πενιχρούς μισθούς μας».

Tim "Ripper" Owens: «Ήμουν σίγουρος πως ο Malmsteen δεν θα ξανασυνεργαστεί με τους τρεις τραγουδιστές που είπε, απλά γιατί όλοι μας παραιτηθήκαμε. Ας απολαύσει το τραγούδι!»

  • SHARE
  • TWEET