Οι απίστευτες ιστορίες ενός ταμία δισκοπωλείου

50 διάλογοι που θα σε κάνουν να σκεφτείς καλύτερα τί θα πεις την επόμενη φορά

27/02/2015 @ 09:19
Μία πολύ ενδιαφέρουσα κι άκρως διασκεδαστική συλλογή με πάνω από 50 αστείες ή παράξενες συνομιλίες μεταξύ «μουσικόφιλων» πελατών και απηυδισμένων υπαλλήλων δισκοπωλείου κατέγραψε στο ημερολόγιό του ένας από αυτούς, ο ταμίας.

Η ιστορία έχει ως εξής: «Κάπου το 2002, έκρυψα ένα τετράδιο στα ράφια του ταμείου, στο δισκοπωλείο που δουλεύω και τώρα εύχομαι να το είχα κάνει χρόνια νωρίτερα. Κάθε φορά που είχαμε μια κουλή τηλεφωνική συνομιλία, ένα ηλίθιο σχόλιο ή κάποιον γενικά περίεργο πελάτη, κρατούσαμε πρακτικά με το συμβάν, την ημέρα και την ώρα», εξομολογείται ο ιθύνων νους του απολαυστικού εγχειρήματος.

Πελάτης: "Γιατί υπάρχουν μόνο 12 τραγούδια σ'αυτό το cd;"
Υπάλληλος: "Εεε, τόσα έχει.."
Πελάτης: "Άρα έχει 6 σε κάθε πλευρά;"
------

Πελάτης
: "Παιδιά, έχετε punk; MXPX ας πούμε.. ή Creed.."
------

(στο τηλέφωνο)
Πελάτης:"Είναι αυτή η κοπέλα που μόλις έβγαλε ένα τραγούδι. Δεν ξέρω ποιο."
(εδώ σταματάει και περιμένει απάντηση)
------


Το άρθρο φέρει τον διαφωτιστικό τίτλο «Πώς το ξιπασμένο καθίκι του δισκοπωλείου της γειτονιάς σας έγινε αυτό που είναι» και μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο εδώ.

Μετρώντας τις μέρες για την 9η Record Store Day, στις 18 Απριλίου, ας πάρουμε μια γεύση του τί τραβάνε καμιά φορά οι καημένοι οι υπάλληλοι των δισκοπωλείων απ’τα χέρια μας και ας προσέχουμε τί λέμε όταν αγοράζουμε δίσκους, γιατί κάποια μέρα μπορεί να γίνουμε βούκινο!


Quotes from the retail front
  • SHARE
  • TWEET