Οι Χατ Τρικ τον Οκτώβριο στην Αθήνα

Το μεγάλο punk live της σεζόν

02/09/2015 @ 11:03
Σάββατο 3 Οκτωβρίου
Χατ Τρικ
Opening acts: Bad Luck, Flip Star, Thousand Mile

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ τα πρώτα 200, 8 ευρώ προπώληση + ταμείο.
Σημεία προπώλησης: Viva.gr, Public, Tickethouse, Ticketpro.gr, Seven Spots, Ιανός, Παπασωτηρίου.

Χατ Tρικ
Οι Χατ Tρικ, το καταραμένο τρίο που φτιάχτηκε και έδρασε για πρώτη φορά στη θεσσαλονίκη, επιστρέφει στην Αθήνα για μία μοναδική συναυλία στο Gagarin 205. Μετά από 10 χρόνια καταστροφικης πορείας και ασταμάτητης δισκογραφίας έρχονται για να αποτελειωσουν ότι έμεινε όρθιο. Πανκ ροκ μελωδίες, φάλτσα φωνητικά και ένα τάνκερ αλκοόλ είναι το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε από μια μπάντα που ασταμάτητα γυρίζει την Ελλάδα παίζοντας ακόμα για τη φανέλα.

Bad Luck
– Δημιουργήθηκαν πριν από περίπου 5 χρόνια αλλά την σημερινή τους μορφή έχουν πάρει από τον Οκτώβριο του 2012, όπου ο Φοίβος (vocals,guitars), ο Γιώργος (guitars) και ο Anjou (bass), προσκάλεσαν τον Πατρινό Γιώργο (drums,vocals) στη μπάντα.
- Με ύφος punkrock στα τραγούδια τους και στίχο ελληνικό αλλά και ξένο, έχουν δώσει συναυλίες, στο πλευρό μερικών ονομάτων της εγχώριας underground σκηνής (Bad Movies, Deus Ex Machina, Ten Beers After), όχι μόνο εντός Αθήνας, αλλά και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
- Ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος τους αναμένεται να κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2016 με τίτλο: "210: The Wrong Side".

FlipStar
Πολλοί το έχουν ακούσει αυτό το όνομα αλλά λίγοι έχουν καταλάβει τι κρύβει απο πίσω:

Λοιπον κρύβει skatepunk, γρήγορο θα μπορούσε να πει κανείς... Οι Flipstar είναι μια τετραμελής μπάντα punkrock που δεν ειναι straight edge, δεν είναι vegan, δεν ειναι hipsters, και το καλυτερο; Φοράνε ακόμα φαρδιά ρούχα! Επηρεασμένοι από '90s punkrock συγκροτήματα, κυρίως από Epitaph και Fat Wreck Chords, δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό για δυναμικα shows. Για περισσότερα επιλέξατε όποιο απο τα παρακάτω links:

www.flipstar-band.com
facebook.com/flipstarband

Thousand Mile
Το punk rock τρίο που αποτελείται από τους Κώστα (Kane) - φωνή και κιθάρα, Θανάση (Thanman) - μπάσο, Orion - drums παίζει από το 2013, ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν ένα ΕΡ, το "Bum E.P." Συνήθως παίζουν από δω και από κει, όπου κάτσε, ενώ τώρα δουλεύουν για το debut album τους, που θα έχει 12 straightforward punk κομμάτια και του οποίου τον τίτλο δεν θέλουν να αποκαλύψουν ακόμα.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET