Οι Who είναι οι τρίτοι headliners του Glastonbury

Foo Fighters και Kanye West συμπληρώνουν την τριάδα στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό φεστιβάλ

06/05/2015 @ 17:36
Ένα όνομα αναμενόταν για να συμπληρωθεί το τελικό line-up του φετινού Glastonbury Festival, με τον τελευταίο headliner, δίπλα σε Foo Fighters και Kanye West, να παραμένει μυστήριο.

Τις τελευταίες μέρες, το όνομα των Who, οι οποίοι γιορτάζουν τα 50 χρόνια καριέρας, ακούστηκε έντονα και τελικά, με επίσημη ανακοίνωση, αυτοί θα είναι το 3ο όνομα με τον Paul Weller να παίζει πριν από αυτούς.

Οι διοργανωτές κατέληξαν σε ένα σαφώς «ασφαλές» μεγάλο rock όνομα, πιθανότατα αναλογιζόμενοι τη... φασαρία που προκάλεσε η επιλογή του Kanye West, με 133.000 να έχουν συγκεντρωθεί σε καμπάνια που δεν τον ήθελε να εμφανίζεται.

Στα ονόματα που θα εμφανιστούν στο μεγάλο φεστιβάλ στο Worthy Farm του Somerset, από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου του 2015, περιλαμβάνονται και αυτά των Florence + The Machine, Jamie T, Alt-J, Patti Smith, Super Furry Animals, Jungle, The Chemical Brothers, Suede, The Vaccines, The Maccabees, Motorhead, Alabama Shakes, Paloma Faith, Mark Ronson, Run The Jewels, Future Islands, The Fall, Pharrell Williams, Franz Ferdinand & Sparks, La Roux, Fat White Family, Enter Shikari, Spiritualized, Hot Chip, The Waterboys.
  • SHARE
  • TWEET