Οι Violent Femmes έρχονται στην Αθήνα

Την Δευτέρα, 16 Ιουνίου στο Stage Volume 1

13/03/2014 @ 18:26
Ένα από τα ιστορικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της δεκαετίας του 80, οι Violent Femmes, έρχονται στην Ελλάδα τη Δευτέρα, 16 Ιουνίου στο Stage Volume 1, Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου στο Μοναστηράκι. Οι Violent Femmes που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από τα πρώτα του βήματα, αποκτώντας ένα cult status το οποίο διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους μέχρι και την περσινή επανένωση τους.

Οι πρώτοι δύο δίσκοι τους (ο ομότιτλος όπως και το "Hallow Ground"), γεμάτοι πικρές μελωδίες, έγιναν αμέσως αγαπητοί συνδυάζοντας τον punk χαρακτήρα της μπάντας με folk διάθεση. Στην τριαντάχρονη διαδρομή τους κυκλοφόρησαν αρκετούς δίσκους, πουλώντας χιλιάδες αντίτυπα, ενώ σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως οι Pink, Keith Urban, The Smiths, Nirvana, Lou Reed, John Cusack, Mark Morris και ο Wim Wenders έχουν αναφέρει τους Femmes ως βασική τους επιρροή.

Το συγκρότημα με τα δυο μέλη από την αυθεντική του σύνθεση, δηλαδή τους Gordon Gano (φωνή-κιθάρα), Brian Richie (μπάσο) και το νέο τους ντράμερ Brian Viglione, έρχεται για μια μοναδική συναυλία στη χώρα μας στο νέο συναυλιακό χώρο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, Stage Volume 1.

Τιμές εισιτηρίων:
Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 26 €.
Μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 29 €.

Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή, 14 Μαρτίου 11:30.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET