Οι Universe217 ζωντανά στη Λαμία για την κινηματογράφηση επερχόμενης κυκλοφορίας DVD

Το Σάββατο 4 Απριλίου στον Τόπο Τεχνών «Χώρα»

01/04/2015 @ 13:17
Universe217 live στη Λαμία
Σάββατο 4 Απριλίου 2015 - Τόπος Τεχνών «Χώρα»

• Ώρα έναρξης: 21:00
• Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ (προπώληση και πόρτα)
• Σημείο προπώλησης: Σβούρα (Ανδρούτσου 22, Λαμία)

Το Savage Crew και οι Universe217 παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη metal παραγωγή που έχει λάβει ποτέ χώρα σε επαρχιακή πόλη.

Οι Universe217, μια από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες ελληνικές metal μπάντες, πραγματοποιούν live ηχογράφηση και μαγνητοσκόπηση δίσκου στην Λαμία, με τη προοπτική μάλιστα της κυκλοφορίας DVD με την ζωντανή εμφάνισή τους στο όλον της.

Έχετε την δυνατότητα να αποτελέσετε μέρος της ιστορίας και να ζήσετε από κοντά ένα γεγονός που δεν έχει ξαναπραγματοποιηθεί σε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας. Η παρουσία σας στη συναυλία τους στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στις 4 Απριλίου είναι αρκετή για αυτό.

Ένα ιδιαίτερο show από αυτά που μόνο οι Universe217 ξέρουν να προσφέρουν θα καλυφθεί με επαγγελματική ηχογράφηση και εικονοληψία, με σκοπό την όσο δυνατόν πιστότερη μεταφορά του στην οθόνη και τα ηχεία σας.

Μην το χάσετε!

Λίγα λόγια για τους Universe217:
To 2014 ήταν μία έντονη αλλά και μία σημαντική χρονιά για τους Universe217. Ολοκλήρωσαν τον κύκλο εμφανίσεών τους για το άλμπουμ "Never" και επέστρεψαν με το ακουστικό ΕΡ "Ease" που σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας τους με την γερμανική εταιρεία Ván Records (The Devil's Blood, Year Of The Goat, Necros Christos κ.ά.).

Η Van κυκλοφόρησε το "Ease" πανευρωπαϊκά σε CD και LP, ενώ ανέλαβε και την επανέκδοση του "Never" για όλη την Ευρώπη. Ακουλούθησαν ζωντανές εμφανίσεις για την προώθηση του "Ease", ξεκινώντας στις 20 Σεπτεμβρίου από ένα sold-out release show στον Κινηματογράφο Τριανόν (ένα ιδιαίτερο live performance σ' έναν ασυνήθιστο χώρο, συνοδευόμενο από προβολή visuals), συνεχίζοντας στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Links:
www.facebook.com/universe217
www.universe217.bandcamp.com
www.youtube.com/user/Universe217band
www.facebook.com/savagecrewlivelamia

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET