Οι Universe217 ολοκληρώνουν το 2014 με ένα εορταστικό live στο An Club

Μαζί τους οι Allochiria και οι Cosmic Plunge

11/12/2014 @ 10:38
Universe217 - Allochiria - Cosmic Plunge
Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 - An Club / Αθήνα
Πόρτες: 21:00 - Έναρξη: 21:30 - Είσοδος: 6 ευρώ (on-spot)

To 2014 ήταν μία έντονη αλλά και μία σημαντική χρονιά για τους Universe217. Ολοκλήρωσαν τον κύκλο εμφανίσεών τους για το άλμπουμ "Never" και  επέστρεψαν με το ακουστικό ΕΡ "Ease" που σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας τους με την γερμανική εταιρεία Ván Records (The Devil's Blood, Year Of The Goat, Necros Christos κ.ά.).

Η Ván Records κυκλοφόρησε το "Ease" πανευρωπαϊκά σε CD και LP, ενώ ανέλαβε και την επανέκδοση του "Never" για όλη την Ευρώπη. Ακουλούθησαν ζωντανές εμφανίσεις για την προώθηση του "Ease", ξεκινώντας στις 20 Σεπτεμβρίου από ένα sold-out release show στο Τριανόν (ένα ιδιαίτερο live performance σ' έναν ασυνήθιστο χώρο, συνοδευόμενο από προβολή visuals), συνεχίζοντας στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, οι Universe217 επιστρέφουν στήν «έδρα τους» το An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια), για να ολοκληρώσουν αυτήν την πολύ δραστήρια χρονιά μ' ένα «εορταστκό» live. Μαζί τους θα εμφανιστούν το αθηναϊκό post/ sludge σχήμα Allochiria που έχει δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση τους τελευταίους μήνες με την κυκλοφορία του εμβληματικού "Omonoia" αλλά και με μία σειρά καθηλωτικών εμφανίσεων στην ελληνική επικράτεια και στο Rockstadt Extreme Fest στη Ρουμανία και οι doom / heavy rockers Cosmic Plunge από την Κρήτη που με αφορμή την κυκλοφορία του ισοπεδωτικού "Wanderers On The Face Of The Earth", θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στη δημιουργία μιας αξέχαστης βραδιάς με τα χαμηλά τους κουρδίσματα και τους βαρείς κι ασήκωτους ρυθμούς τους.

Links:

-Universe217-
facebook.com/pages/Universe217
universe217.bandcamp.com
youtube.com/user/Universe217band

-Allochiria-
facebook.com/Allochiriatheband
allochiria.bandcamp.com

-Cosmic Plunge-
facebook.com/CosmicPlunge
cosmicplunge.bandcamp.com
youtube.com/user/cosmicplunge

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET