Οι Sixx: A.M. διασκευάζουν The Cars

Δείτε το νέο lyric video για το "Drive"

24/03/2015 @ 12:52
Η μπάντα του μπασίστα των Mötley Crüe, Nikki Sixx, και του κιθαρίστα των Guns N' Roses, DJ Ashba, Sixx: A.M., έδωσε στη δημοσιότητα νέο lyric video για την δική της εκδοχή της μεγάλης επιτυχίας των The Cars, "Drive", από το μακρινό πλέον 1984 και τον πέμπτο κατά σειρά δίσκο τους, "Heartbeat City".

Η διασκευή έχει ήδη συμπεριληφθεί στο tracklist του τρίτου δίσκου της μπάντας από την Καλιφόρνια, "Modern Vintage", που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη που μας πέρασε. Διαβάστε εδώ τί έγραψε για τον δίσκο ο Αντώνης Τζιράκης.

Σχετικά με την επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού, ο Nikki Sixx έγραψε σε ανάρτησή του στην σελίδα της μπάντας στο facebook: « Ο James, ο DJ κι εγώ καθόμαστε κι ακούγαμε μουσική συνεχώς και μιλούσαμε για μεγάλα τραγούδια. Λέγαμε για το πώς μπορεί να ξυπνήσεις στη μέση της νύχτας από στιχάκια και μελωδίες και πώς εξαφανίζεται η ιδέα ενόσω ξυπνάς και πιάνεις το όργανο ή το στυλό. Κάθε τόσο, όταν είσαι πολύ τυχερός, σου ξανάρχεται στο μυαλό κάποια τέτοια ξεχασμένη ιδέα και τότε γράφεις ένα από ΑΥΤΑ τα τραγούδια. Κάποιες φορές πάλι, ακούς ένα τραγούδι από μακρυά ή από το ραδιόφωνο και σκέφτεσαι “Μακάρι να το είχα γράψει εγώ αυτό..”. Έχω πολλά τραγούδια που εύχομαι να είχα γράψει. Το "Drive" των The Cars είναι ένα απ’αυτά. Είναι ένα τραγούδι που μόνο ένα τρελός καλλιτέχνης θα προσπαθούσε να μιλήσει γι’αυτό, γα να είμαι ειλικρινής, είναι πάνω-κάτω τέλειο. Για χρόνια ψάχναμε ένα τραγούδι που θα μπορούσαν να διασκευάσουν οι SIXX: A.M. και τελικά είναι αυτό..».

Οι Sixx: A.M. προσέλαβαν τον drummer Dustin Steinke, των Καναδών Bleeker Ridge, για να δώσει το τέμπο των επερχόμενων συναυλιών τους ανά τις Ηνωμένες Πολιτείες, που έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Απρίλιο. Την πρώτη τους περιοδεία ως headliners θα πλαισιώσουν οι Φινλανδοί Apocalyptica και οι Vamps από την Ιαπωνία.

Δείτε εδώ το lyric video του κατά Sixx: A.M. "Drive".
  • SHARE
  • TWEET