Οι Sepultura στην Αθήνα

Οι Βραζιλιάνοι πρωτεργάτες του thrash metal την Πέμπτη, 3 Ιουλίου στο Stage Volume 1

17/03/2014 @ 16:30
Thrash metal ολοκαύτωμα. Τόσο απλά! Οι Βραζιλιάνοι πρωτεργάτες του extreme metal ήχου θα επισκεφθούν τη χώρα μας την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 στο νέο συναυλιακό χώρο του Stage Volume 1 (Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι).

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της μπάντας, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013, υπό τον τίτλο "The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart", ήταν αναμφίβολα μία από τις καλύτερες metal κυκλοφορίες της χρονιάς που έφυγε αποσπώντας αποθεωτικές κριτικές από το σύνολο του τύπου και των metalfans.

Με τον θηριώδη Derrick Green πίσω από το μικρόφωνο να δίνει τις πιο μεστές ερμηνείες του, τον Andreas Kisser να μοιράζει μανιασμένα κιθαριστικά riffs και τους Paulo Jr (μπάσο) Eloy Casagrande (ντραμς) να χτίζουν ένα τσιμεντένιο rhythm section οι Sepultura υπόσχονται ένα αξέχαστο show! 

Εδώ και τριάντα χρόνια η μπάντα από το Μπέλο Οριζόντε παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα headbanging ανά την υφήλιο thrashάροντας ανελέητα! Από την σκοτεινή ηχητικά περίοδο του "Morbid Visions" και του "Schizophrenia", στα αριστουργήματα "Βeneath The Remains", "Arise", "Chaos A.D" και "Roots" έως και στο φοβερό "Mediator" οι Sepultura παραμένουν η σταθερή αξία στο χώρο του thrash metal, έχοντας μια τίμια παρουσία όλα αυτά τα χρόνια.

Στην παγκόσμια περιοδεία τους επιβαλλόταν μια στάση στην Αθήνα έτσι ώστε το φανατικό τους ελληνικό κοινό να απολαύσει ένα set από ολόκληρη τη δισκογραφία της μπάντας. Την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 οι τοίχοι του Stage Volume 1 θα ταρακουνηθούν για τα καλά, υποδεχόμενοι μια μπάντα που έχει κερδίσει με το σπαθί της το σεβασμό όλων των οπαδών του σκληρού ήχου!

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 22€
Ταμείο: 25€

Η προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014.

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET