Οι Septicflesh ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους album

Στην τελική ευθεία για τον διάδοχο του "The Great Mass" οι Αθηναίοι metallers

30/01/2014 @ 10:19
Τις ηχογραφήσεις του νέου τους, άτιτλου ακόμη άλμπουμ ολοκλήρωσαν οι Septicflesh, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση εκ μέρους του συγκροτήματος.

Ο διάδοχος του "The Great Mass" θα περιλαμβάνει δέκα κομμάτια που ηχογραφήθηκαν στα Devasoundz Studios της Αθήνας, και στην Τσεχία σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Ορχήστρα και Χορωδία της Πράγας.

Η μίξη και το mastering έγιναν στο Los Angeles από τον φημισμένο παραγωγό Logan Mader (Cavalera Conspiracy, Fear Factory, Gojira).

«Είμαστε πραγματικά εξαντλημένοι από την δουλειά για τον δίσκο, αλλά και πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα», σχολιάζει η μπάντα.

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά με τον Logan για να δώσουμε το απόλυτο death metal soundtrack των πιο σκοτεινών σας ονείρων. Οι συνθέσεις είναι progressive με πολλές συναισθηματικές κορυφές, ενώ την ίδια στιγμή τα τραγούδια ακούγονται πολύ επιθετικά και δυναμικά. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να δουλέψουμε για πρώτη φορά με μια πλήρη παιδική χορωδία, μαζί με την κανονική χορωδία ενηλίκων, πράγμα που μας βοήθησε να βουτήξουμε βαθύτερα σε πιο σκοτεινή και κινηματογραφική ατμόσφαιρα. Έχουμε επιτύχει ένα νέο επίπεδο ακραίων συναισθημάτων.»

Η κυκλοφορία του δίσκου είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο καλοκαίρι.
  • SHARE
  • TWEET