Οι Primus διασκευάζουν το "Aenima" των Tool με τον Danny Carey

Δείτε το video από τη διασκευή που έλαβε χώρα στο Chicago

16/09/2014 @ 10:46
Ο drummer των Primus, Tim 'Herb' Alexander, είχε πάθει πρόσφατα καρδιακό επεισόδιο και βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάρρωσης.

Για να τον αναπληρώσει σε μερικές συναυλίες, κλήθηκε ο Danny Carey, γνωστός και ως ο άνθρωπος πίσω από το εξωγήινο drumming των Tool.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ήταν φυσικό ο Les Claypool και η τρελή του παρέα να καταλήξουν να διασκευάζουν υλικό των Tool. Πιο συγκεκριμένα, έπαιξαν το κλασικό πια "Aenima" στη συναυλία που έδωσαν στο Chicago. Παρακολουθήστε fan filmed video εδώ, εδώ κι εδώ.

Σε άλλα σχετικά νέα, όπως έγινε γνωστό τον Ιούλιο, η νέα δουλειά των Primus θα είναι ένα tribute στην ταινία "Willy Wonka And The Chocolate Factory" του 1971 -στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Gene Wilder- και θα τιτλοφορείται "Primus And The Chocolate Factory With Fungi Ensemble".

To άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου και μέσα από αυτό μπορείτε να ακούσετε το "Pure Imagination" εδώ. Σύμφωνα με τον Les Claypool, όταν η μπάντα άρχιζε να επεξεργάζεται αυτό το tribute ένιωσε σαν να έχει στα χέρια της υλικό από τις πρώτες δουλειές του Peter Gabriel, συνδυασμένο με το "Dark Side Of The Moon" των Pink Floyd και τις δουλειές των Residents.

Αξίζει να σημειωθεί πως το "Primus And The Chocolate Factory With Fungi Ensemble" σηματοδοτεί την πρώτη δουλειά του κλασικού line-up των Primus (Les Claypool, Tim Alexander, Larry LaLonde) μετά από 19 χρόνια και το άλμπουμ "Tales From The Punchbowl".
  • SHARE
  • TWEET