Οι Peter Hook & The Light αντικαθιστούν τους Happy Mondays στο Ejekt Festival

Τρίτη 16 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού

12/07/2013 @ 14:43
Ejekt Festival 2013

Pet Shop Boys
Peter Hook & The Light
James Blake
Palma Violets
Faith SFX
+
BitterSweet
Jamming Funkers
Viper Vikings

Αντικατάσταση των Happy Mondays:

Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Peter Hook, πρωταρχικό μέλος των θρυλικών Joy Division και ηγέτης των New Order, επιστρέφει στη σκηνή του Ejekt Festival με το νέο συγκρότημά τους The Light για να παρουσιάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες και των δύο μεγάλων συγκροτημάτων της καριέρας του: "Blue Monday", "Isolation", "True Faith", "Bizzare Love Triangle", "Heart And Soul" είναι μερικά από τα τραγούδια-ύμνους της σύχρονης μουσικής που περιλαμβάνει το "Electric set" που θα απολαύσουμε στο Ejekt Festival.

Πλέον, το πρόγραμμα του Ejekt Festival διαμορφώνεται ως εξής:

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00

Palma Violets | 17:30 - 18:20
Bittersweet | 18:30 - 18:45
Jamming Funkers | 18:50 - 19:05
Viper Vikings | 19:10 - 19:25
James Blake | 19:40 -20:40
Peter Hook & The Light | 20:55 -21:55
Faith SFX | 22:00 - 22:20
Pet Shop Boys | 22:45 - τέλος φεστιβάλ

Ακύρωση εμφάνισης Happy Mondays:

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του φεστιβάλ προέκυψε έπειτα από την - ουσιαστικά χωρίς λόγο - ακύρωση της εμφάνισης των Happy Mondays στο Ejekt Festival, με την επίκληση από την πλευρά του συγκροτήματος της γενικής απεργίας της 16ης Ιουλίου και του πιθανού κινδύνου να χάσουν τις πτήσεις τους (αν  απεργήσουν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου της Αθήνας) ως δικαιολογίας.

Η απροσδόκητη και αντιεπαγγελματική αυτή κίνηση των Happy Mondays προέκυψε αργά την Πέμπτη 11 Ιουλίου, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια εταιρεία του Ejekt Festival να βρεθεί προ σημαντικής έκπληξης και να αναγκαστεί να αναζητήσει κατεπειγόντως κάποιο άλλο συγκρότημα προς συμπλήρωση του κενού στο πρόγραμμα του φεστιβάλ. Αν και έχει ζητηθεί επιμόνως από χθες η επίσημη ανακοίνωση των Happy Mondays που θα εξηγεί την απόφασή τους, αλλά δεν την έχουμε πάρει ακόμα, ώστε να την δώσουμε στο κοινό.

Από τα ελάχιστα συγκροτήματα που θα μπορούσαν και θα ήθελαν να παίξουν στο Ejekt Festival σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μόνο οι Peter Hook & The Light ταίριαζαν και ως προς το μουσικό τους ύφος αλλά και ως προς το καλλιτεχνικό τους εκτόπισμα.

Το Ejekt Festival ενημερώνει το κοινό ότι οι Pet Shop Boys, ο James Blake, οι Peter Hook & The Light έρχονται στην Αθήνα νωρίτερα από τις 16 Ιουλίου, άρα η γενική απεργία της ημέρας εκείνης δεν επηρεάζει τις εμφανίσεις τους με κανένα τρόπο. Οι Palma Violets και ο Faith SFX έρχονται στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου, αλλά ως τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για απεργία ή στάση εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Τα εισιτήρια του φεστιβάλ ισχύουν κανονικά και η προπώλησή τους συνεχίζεται στα γνωστά σημεία.

Εισιτήρια:
Προπώληση: 30 ευρώ (sold out), 35 ευρώ από το www.ticketarena.gr, το www.viva.gr, το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και τα Public.

Ταμείο: 40 ευρώ την ημέρα της συναυλίας
Πληροφορίες: www.ejekt.gr, www.detoxevents.gr, 210-9611240 (12:00-17:00 καθημερινές)

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET