Οι Ολλανδοί The Machine για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στο Six D.O.G.S.

19/08/2014 @ 14:17
Η Smoke The Fuzz Gigs περήφανα παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Ολλανδούς μάστορες του ψυχεδελικού (και όχι μόνο) rock The Machine, για μια μοναδική εμπειρία που οι λάτρεις του είδους περίμεναν πολύ καιρό να βιώσουν! Μαζί τους οι δικοί μας (γνωστοί και μη εξαιρετέοι) Human Asteroid!

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου @ Six D.O.G.S.

Πόρτες: 21:00
Έναρξη: 21:30

Είσοδος:
Early-bird tickets: 12 ευρώ (πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων!)
Υπόλοιπο προπώλησης / Ταμείο: 15 ευρώ

Σημεία διάθεσης:
- Online στο viva.gr
- Τηλεφωνικά στο 11 876
- Σε φυσικά σημεία: καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός.

fb event link

The Machine
Από τις νεότερες παρουσίες του βορειοευρωπαϊκού psychedelic rock revival, οι The Machine έχουν ήδη κερδίσει την καθολική αποδοχή του χώρου, καθώς από το 2007 μέχρι σήμερα αποτελούν μια από τις πιο original προτάσεις του ήχου τους. Με την αμεσότητα που χαρακτηρίζει όλα τα power-trios, οι Ολλανδοί στήνουν μακροσκελείς instrumental συνθέσεις, trippy όσο δεν πάει, που θαρρείς ότι οι δομές τους ορίζονται επιτόπου όσο ξεδιπλώνονται. Το ταξιδιάρικο rhythm-section και η μελωδική bluesy κιθάρα, επί σκηνής μεταμορφώνονται σε έναν ψυχεδελικό στρόβιλο που σαρώνει ό,τι βρει μπροστά του! Οι φήμες για τα live shows των The Machine προϊδεάζουν για άλλη μια «Roadburn της διπλανής πόρτας» must-see εμπειρία που θα ζήσουμε στο Six D.O.G.S. την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου. Η συναυλιακή σεζόν δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο άνοιγμα!

themachineweb.com
facebook.com/themachine.nl

Human Asteroid
Οι Human Asteroid δημιουργήθηκαν το 1998 στην Αθήνα και είναι οι Άκης Θεοδωρόπουλος (φωνητικά), Νίκος Σοφίου (κιθάρα), Σταύρος Κωνσταντινίδης (κιθάρα), Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (μπάσο) και Νίκος Τσαγκαρίδης (τύμπανα).

Ξεκίνησαν να συνθέτουν και παράλληλα να ηχογραφούν το υλικό τους και σύντομα ξεκίνησαν συναυλίες σε όλους τους συναυλιακούς χώρους Αθήνας και επαρχίας.

Μετά την live συναυλία στη Θεσαλλονίκη (στη τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3 "Jamming") έγιναν πολύ γρήγορα γνωστοί στη ελληνική underground σκηνή.

To 2000 μπήκαν στο studio και ηχογράφησαν το πρώτο τους demo με τέσσερα κομμάτια, τα "Monkey Circus", "Space Junk Survivor", "Sleepy Hollow", "Escape Or Die Frying" και απέσπασαν πολύ καλές κριτικές.

Aκολούθησαν αρκετές συναυλίες στην Αθήνα με συγκροτήματα όπως οι NAAM, Colour Haze, Lord 13, Yellow Devil Sauce, Vibrattore Bizzaro, κ.ά.

Αυτό τον καιρό συνθέτουν νέο υλικό και σύντομα θα μπουν στο studio για ηχογράφηση δίσκου.

smokethefuzz.com
smokethefuzz.gr
facebook.com/SmokeTheFuzzGigs
smokethefuzz.wix.com/smokethefuzzgigs

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET