«Oι Oasis θα επανενωθούν μόνο για λεφτά, ποτέ για φιλανθρωπία»

Ο Noel Gallagher δηλώνει πως δεν έχει δεχτεί καμία επίσημη πρόταση για reunion

24/01/2015 @ 21:34
O Noel Gallagher είναι ο τύπος που πάντα λέει αυτό που σκέφτεται, πολλές φορές με μεγάλη δόση αλαζονίας αλλά και χιούμορ.

Ο πρώην ηγέτης των Oasis, σε νέα του συνέντευξη στο περιοδικό Q για την προώθηση του δεύτερου σόλο δίσκου του "Chasing Yesterday", είπε κάτι που ελάχιστοι θα παραδέχονταν: «Το reunion των Oasis παραμένει μια πιθανότητα. Βέβαια, ουδείς μας έχει πλησιάσει με πρόταση. Οι Oasis θα επανενωθούν μόνο για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Με αυτό που λέω δεν… διαφημίζω πως θα το κάνουμε βέβαια. Αρκεί να είμαστε όλοι ζωντανοί, και όλοι με τα μαλλιά μας, ίσως το κάνουμε. Μόνο για τα λεφτά…»

Ο 47χρονος Βρετανός δήλωσε πως δεν θα το έκανε με τίποτα για φιλανθρωπικούς σκοπούς («δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι»!) και όσο αφορά το φεστιβάλ του Glastonbury, θεωρεί πως δεν μπορούν να τους πληρώσουν αυτά που θέλουν!

Βέβαια, στην ίδια συνέντευξη τονίζει πως αυτά τα reunion είναι ανώφελα, και ανέφερε την περίπτωση των Stone Roses, που όλοι πίεζαν να ενωθουν ξανά, και όταν το έκαναν, πλέον ουδείς συζητά για αυτούς. «Οι Αγγλοι έχουν αυτόν τον ψυχισμό. Οι μεσήλικες θέλουν να βλέπουν τους Led Zeppelin, τους Smiths, τους Jam και εμάς και να λένε "μπα, δεν είναι τόσο καλοί, όσο ήταν παλιά».
  • SHARE
  • TWEET