«Οι Nevermore δεν έχουν πεθάνει»

Ο Warrel Dane μίλησε για την πιθανότητα νέου δίσκου στα επόμενα δύο χρόνια

11/05/2015 @ 12:57
Η πρόσφατη περιοδεία του Warrel Dane στην Βραζιλία ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο ο Warrel Dane μίλησε εκ νέου για τoυς Νevermore, δηλώνοντας «δεν έχουν πεθάνει» και μάλιστα έχει έτοιμους όλους τους στίχους για τον επόμενο δίσκο!

Βέβαια μιλάει με το… νόμο των πιθανοτήτων, αλλά κάντε τον κόπο να διαβάσετε τι είπε για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

«Έχω μυστικά σχέδια. Όταν έφυγαν ο Jeff και ο Van, η μπάντα δεν διαλύθηκε. Έχω έτοιμους τους στίχους για τον επόμενο δίσκο. Ξεκίνησαν ως μια concept ιστορία και συνεχίζουν την παράδοση των Nevermore νε εξελίσσονται και να μην σταματούν. Ναι, υπάρχει πιθανότητα νέου δίσκου. Εχουμε την υποστήριξη της εταιρείας και άλλων ανθρώπων του χώρου, και ίσως είναι καλή ιδέα. Μην νιώσετε έκπληξη αν υπάρξει νέος δίσκος μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Θα είμαι εγώ και ο Jim Sheppard (μπάσο) και θα ήθελα να είναι και ο Jeff Loomis, αλλά είναι στους Arch Enemy, και δεν ξέρω αν γίνεται. Χωρίσαμε άσχημα, δεν πολυμιλάμε, αλλά δεν είμαστε πια εχθροί…».
  • SHARE
  • TWEET