Οι Mr. Highway Band ζωντανά στον αέρα του Rocking Radio

Στην εκπομπή της Κατερίνας Μυτιληναίου στις 2 το μεσημέρι

28/03/2015 @ 03:27
Λίγες ώρες πριν από το 4ο Music Highway Festival -φεστιβάλ που διοργανώνουν οι Mr. Highway Band και τα CReatures - ο κιθαρίστας της μπάντας Θύμιος Σπηλιωτόπουλος θα βρεθεί στο studio του Rocking Radio.

Στις 2 το μεσημέρι και στην εκπομπή της Κατερίνας Μυτιληναίου "It's All Greek 2 Me" θα ακούσουμε τραγούδια συγκροτημάτων που συμμετέχουν στο φεστιβάλ και θα μιλήσουμε με τον Θύμιο για το όλο εγχείρημα.

Το 4ο Music Highway Festival θα λάβει χώρα σήμερα Σάββατο στο Κύτταρο Live με την συμμετοχή των Mr. Highway Band, Dustbowl, Penny Dreadful και 4LT. Είσοδος 8 Ευρώ, ώρα προσέλευσης 8.30 το βράδυ.

Από το δελτίο Τύπου:

Οι 4LT είναι το συγκρότημα που θα ανοίξει τη συναυλία. Με το ιδιαίτερο alternative ύφος τους και με το πρώτο full EP τους να έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό θα αναλάβουν να ζεστάνουν τη βραδιά με την παρουσία τους.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρουν οι Penny Dreadful, ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της χώρας το τελευταίο διάστημα. Alternative americana, ρυθμοί που ξεσηκώνουν και ταξιδιάρικες μελωδίες, κομμάτια από το εντυπωσιακό ντεμπούτο τους, αλλά και νέο υλικό, μια μπάντα που σίγουρα θα απογειώσει το κοινό.

Η συνέχεια ανήκει σε ένα από τα ιστορικότερα και πιο αντιπροσωπευτικά ονόματα του αμερικάνικου ήχου στη χώρα μας. Η country μουσική στα καλύτερά της και οι Dustbowl είναι σίγουρα το καλύτερο όχημα για να μας μεταφέρει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Το φεστιβάλ θα κλείσουν οι οικοδεσπότες του Mr. Highway Band στην πρώτη ολοκληρωμένη εμφάνισή τους στην Αθήνα μετά από περίπου ένα χρόνο. Με τους δύο δίσκους τους και αρκετά νέα κομμάτια αναμένεται να προσφέρουν μία εκρηκτική εμφάνιση και ένα ιδανικό φινάλε στη βραδιά.

Facebook Event Page 
Rocking Radio 
  • SHARE
  • TWEET