Οι Motorhead ακυρώνουν εμφανίσεις τους σε φεστιβάλ / Θα παίξουν με τους Black Sabbath στο Hyde Park

Μαζί με τη παρέα των Ozzy / Iommi / Butler θα βρεθούν Soundgarden, Faith No More και Soulfly

31/03/2014 @ 10:31
Ανησυχίες όσον αφορά την υγεία του Lemmy προκαλεί η ακύρωση για ακόμη μία φορά προγραμματισμένων εμφανίσεων των Motörhead, και πιο συγκεκριμένα εκείνων στα φεστιβάλ Rockville, Jacksonville, FL (26-27 Απριλίου), Carolina Rebellion, Charlotte, NC ( 3-4 Μαΐου), Rock On The Range,  Columbus, OH (16-18 Μαΐου) και Rocklahoma, Pryor, OK (23-25 Μαΐου).

Τα αίτια των ακυρώσεων βέβαια παραμένουν αδιευκρίνιστα και πιθανώς να σχετίζονται με θέματα management, τη στιγμή που οι διοργανωτές αναφέρθηκαν σε «συνθήκες εκτός δικής τους αρμοδιότητας», ενώ οι Motörhead δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη επίσημα επί του θέματος.

Ενθαρρυντικό είναι πάντως το γεγονός ότι οι Motörhead ότι πρόκειται μέχρι στιγμής να εμφανιστούν κανονικά σε άλλα festival, ετοιμάζουν την συναυλιακή κρουαζιέρα τους, ενώ επιβεβαίωσαν και τη συμμετοχή τους ως support στους Black Sabbath, στο Hyde Park του Λονδίνου.

Η παρέα των Ozzy / Iommi / Butler θα είναι επικεφαλής της πρώτης ημέρας του δεκαήμερου British Summer Time (4 Ιουλίου), και θα έχουν ακόμη στο πλευρό τους, εκτός από τους Motörhead, τους Soundgarden, Faith No More και Soulfly.
  • SHARE
  • TWEET