Oι Megadeth ανακοίνωσαν επίσημα τον ερχομό του Chris Adler

Η ανακοίνωση αναφέρει πως «ο Adler θα συμμετέχει ως καλεσμένος στο νέο δίσκο»

29/03/2015 @ 20:59
Χθες οι Megadeth «ανέβασαν» φωτογραφία του Chris Adler με μπλουζάκι με το λογότυπό τους, πριν δύο μέρες ακόμα ένα video όπως αυτό και σήμερα ανακοίνωσαν και επίσημα την πρόσληψη του Chris Adler ως ντράμερ του νέου δίσκου τους.

Διαβάστε την ενθουσιώδη ανακοίνωση της μπάντας: «Ο Dave Mustaine, η δημιουργική δύναμη που οδηγεί το αυθεντικό Αμερικανικό metal και τους crossover hard rock γίγαντες Megadeth, και ο Chris Adler, ντράμερ των ηγετών του modern American heavy metal, Lamb Of God, θα ενωθούν με τον αυθεντικό μπασίστα David Ellefson στη δημιουργία του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου των Megadeth. Ο Αdler θα μετέχει ως καλεσμένος (guest) στο δίσκο, συμβάλλοντας με την κεραυνοβόλα, πανίσχυρη και τεχνικά ακριβής, τεχνική και στιλ του, προσθέτοντας νέο αίμα και ώθηση στο μίγμα ενώ την ίδια στιγμή θα παραμένει πιστός στις ρίζες των Megadeth».

O Mustaine τόνισε πως ο Chris είναι «ένα τεράστιο ταλέντο και ένας φοβερός άνθρωπος. Θα φέρει τέτοιο πάθος και ενέργεια στους Megadeth με το οποίο οι οπαδοί θα χάσουν τα μυαλά τους. Σέβομαι όλους τους προηγούμενους ντράμερ, αλλά αυτό πραγματικά σκοτώνει! Το 1989 οι Megadeth έπαιζαν ως τρίο –κιθάρα, μπάσο, ντραμς- και έτσι φτιάξαμε το πλαίσιο για το πλατινένιο και υποψήφιο για Grammy "Rust In Peace"». Παράλληλα ευχαριστεί και τα άλλα μέλη των Lamb Of God που επέτρεψαν να συμβεί αυτό προς όφελος ολόκληρης της metal κοινότητας.

Ο David Ellefson προσθέτει: «Ο Chris ήταν αγαπημένος φίλος της μπάντας και πολλά χρόνια και εκτιμά τη μουσική και την κληρονονιά μας. Είμαι περήφανος που θα στηρίξει τη rhythm section στο νέο δίσκο, και βλέπω ξεκάθαρα μια νέα εποχή απόλυτης και μέγιστης heaviness, να χαραξτηρίζει το επόμενο κεφάλαιό μας».

Ο ίδιος ο Chris Adler θυμάται πως οι Megadeth άλλαξαν τα πάντα στη ζωή του. «Μεγαλώνοντας δεν υπήρξε άλλη μπάντα να σημαίνει τόσα πολλά σε μένα και την κατεύθυνση που πήρα. Δεν θα έκανα τίποτα απ’ όσα έκανα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες αν δεν είχε ακούσει το 'Killing Is My Business' και τη Βίβλο όλου του metal, "Peace Sells". Δέκα χρόνια πριν, είχαμε περιοδεύσει με τους Megadeth και το είχα εξομολογηθεί αυτό στον Dave και τον David, και κρατήσαμε επαφή. Όταν με πήρε ο Dave και με έκανε την πρόταση, νόμιζα πως πρόκειται για πλάκα με κρυμμένη κάμερα για κάποια εκπομπή! Υπάρχει τεράστιος σεβασμός αλλά ο μοναδικός στόχος είναι να φτιάξουμε το καλύτερο δυνατό thrash δίσκο που μπορούμε».

Πλέον, αναμένεται να γίνει γνωστός ο δεύτερος κιθαρίστας, με το όνομα του Kiko Loureiro των Angra να συνεχίζει να… ακούγεται έντονα αλλά και του μόνιμου νέου ντράμερ τους, καθώς η ανακοίνωση κάνει λόγο για guest εμφάνιση του Adler στον 15ο δίσκο τους.

chrisAdlerTshirtmegadeth

Chris-Adler-Megadeth-2015
  • SHARE
  • TWEET