Οι Megadeth ακυρώνουν συναυλίες τους μετά το χαμό του Eliot Ellefson

Ο αδελφός του David Ellefson «έφυγε» νικημένος από τον καρκίνο

22/05/2014 @ 20:06
Η δυσάρεστη είδηση του χαμού του Eliot Ellefson, αδελφού του μπασίστα των Megadeth, Dave Ellefson, είχε ως συνέπεια, όπως ήταν ίσως αναμενόμενο, την ακύρωση των προγραμματισμένων για το αμέσως επόμενο διάστημα συναυλιών του συγκροτήματος.

Η επίσημη ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Οι Megadeth ακυρώνουν άμεσα τα σχέδια που είχαν κάνει για περιοδεία, καθώς ο μπασίστας David Ellefson και η οικογένειά του θρηνούν την απώλεια του αδελφού του, ο οποίος απεβίωσε στις 19 Μαΐου, στη Μινεάπολη της Μινεσότα, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Αυτή τη στιγμή, η μπάντα στέλνει τα συλλυπητήριά της και τις προσευχές της στον David και ζητάει από τους οπαδούς να κάνουν το ίδιο. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο www.megadeth.com/tour. Οι ακυρώσεις αφορούν τις προγραμματισμένες για τον Ιούνιο εμφανίσεις μας σε φεστιβάλ στην Σουηδία, την Γαλλία, την Ολλανδία, την Δανία, την Αυστρία, την Ουγγαρία και την Δημοκρατία της Τσεχίας.

Θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να εκφράσουμε την συμπόνια μας στην οικογένεια Ellefson κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.»

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, o David Ellefson έγραψε: «Με πολύ λύπη, ο αδελφός μου Eliot Gordon Ellefson γύρισε σήμερα σπίτι για να συναντήσει τον Κύριο. Σε αγαπάμε El και θα μας λείψεις πάρα πολύ.»
  • SHARE
  • TWEET