Οι Mastodon στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο Game Of Thrones!

Έπαιξαν τους Wildling πολεμιστές

02/06/2015 @ 00:31
Στο Game Of Thrones έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από την παραγωγή ως προς τη διατήρηση της συνοχής του φανταστικού κόσμου της σειράς, αποφεύγοντας τις cameo εμφανίσεις διασημοτήτων της καθημερινότητας και άλλα τέτοια τεχνάσματα τηλεθέασης, που μπορούν τελικά να «πετάξουν» αμέσως τον θεατή εκτός ιστορίας.

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις. Κάποιες στιγμές πριν τα μεγάλα γεγονότα του show, μπορεί να παρεμβληθούν σύντομες εμφανίσεις μουσικών. Για παράδειγμα, ο ντράμερ των Coldplay, Will Champion, βοήθησε να παιχτεί το "The Rains Of Castamere" λίγο πριν τη σκηνή του Κόκκινου Γάμου, ενώ τα μέλη των Sigur Rós έπαιξαν τους αυλικούς μουσικούς κατά την διάρκεια του Βασιλικού Γάμου του Joffrey.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, "Hardhome", εμφανίστηκαν μέλη των Mastodon, συγκεκριμένα οι Brann Dailor, Bill Kelliher και Brent Hinds, να υποδύονται Wildling πολεμιστές βόρεια του Τείχους.

Παίρνοντας υπόψη ότι οι περισσότεροι από τη μπάντα μοιάζουν ήδη σε Wildlings, αυτό ήταν το πιο επιτυχημένο cameo μέχρι σήμερα. Επίσης, όλοι τους έχουν δηλώσει φανατικοί του show και έχουν συνεισφέρει με το τραγούδι "White Walker" στην Catch The Throne Vol. 2 Μixtape, νωρίτερα μέσα στο 2015. Αλλά όλα επιστρέφονται, καθώς και ο Dan Weiss, που δημιούργησε τη σειρά μαζί με τον σεναριογράφο David Benioff, είναι δηλωμένος θαυμαστής της μπάντας και ο υπαίτιος αυτής της εμφάνισης-αστραπής.

Μπορούν οι Mastodon να φτιάξουν ένα ολόκληρο concept album εμπνευσμένο από τον ρόλο τους στο Game Of Thrones; Θα το δούμε..

Oι Mastodon στο επεισόδιο
  • SHARE
  • TWEET