Οι Manilla Road επιστρέφουν στην Ελλάδα με τον Randy 'Thrasher' Foxe στα τύμπανα

Θα εμφανιστούν στο επετειακό Up The Hammers Festival του 2015

05/02/2014 @ 19:13
Οι Manilla Road θα είναι οι headliners του δέκατου, επετειακού Up The Hammers Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Μαρτίου του 2015 στο Κύτταρο.

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση των θρύλων του epic metal επί ευρωπαϊκού εδάφους με τον Randy 'Thrasher' Foxe στα τύμπανα, τον drummer που χαρακτήρισε με το παίξιμό του τα κλασικά άλμπουμ "Open The Gates", "The Deluge" και "Mystification", αλλά και τα "Out Of The Abyss" και "Courts Οf Chaos".

Οι Manilla Road θα παρουσιάσουν δύο εντελώς διαφορετικά set, ένα με τον Randy 'Thrasher' Foxe και ένα με τον τωρινό τους drummer Andreas 'Neudi' Neuderth.

Στο επετειακό Up The Hammers θα εμφανιστούν ακόμη οι Titan Force του Harry 'The Tyrant' Conklin, οι Οmen και οι Slauter Xstroyes γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των κλασικών τους άλμπουμ, "Warning Of Danger" και "Winter Kill" αντίστοιχα, οι Ιταλοί Doomsword, οι Γερμανοί Atlantean Kodex, οι Battleroad με όλα τα μέλη που συμμετείχαν στις επίσημες κυκλοφορίες τους, οι Damien Thorne που θα παρουσιάσουν ολόκληρο το "Sign Of The Jackal", οι Crush, οι Valor, οι Dexter Ward, οι Wrathblade, οι Convixion και οι Ιταλοί Battle Ram.

Τα εισιτήρια του διημέρου θα κοστίζουν 55 ευρώ και η προπώλησή τους θα ξεκινήσει στο φετινό Up The Hammers, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Μαρτίου στο Κύτταρο.
  • SHARE
  • TWEET