Οι Isis αλλάζουν την ονομασία της σελίδας τους στο Facebook για να αποφύγουν τη συσχέτιση με στρατιωτική ισλαμιστική οργάνωση

Η σελίδα φέρει πλέον την ονομασία Isis The Band

26/08/2014 @ 09:37
Την ονομασία της σελίδας τους στο Facebook αναγκάστηκαν να αλλάξουν οι διαλυμένοι πια Isis, όπως μεταδίδει το ABC News, ώστε να αποφύγουν τη συσχέτιση με στρατιωτική ισλαμιστική οργάνωση που φέρει το ίδιο όνομα.

Αιτία για την αλλαγή της ονομασία από Isis σε Isis The Band, ήταν τα πολλά αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η σελίδα του συγκροτήματος, καθώς η οργάνωση Isis φέρεται ως υπεύθυνη για τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley.

Ο πρώην drummer της μπάντας, Aaron Harris, ανέφερε χαρακτηριστικά στο ABC News πως το γεγονός τους ξάφνιασε και πρόσθεσε ότι οι οπαδοί τους έστειλαν e-mail, λέγοντας ότι αρνούνται πλέον να φορέσουν τα t-shirt της μπάντας, και ότι γίνονται δέκτες προσβλητικών σχολίων.

«Όπως και οι οπαδοί μας, παρακολουθούμε τις ειδήσεις με δυσπιστία», δήλωσε ακόμη ο Harris. «Δεν έχουμε τοποθετηθεί επίσημα γιατί δεν είμαστε ενεργή μπάντα από το 2010, παρότι η μουσική μας παραμένει ζωντανή. Διατηρούμε την σελίδα μας στο Facebook ώστε να ενημερώνουμε τον κόσμο για τις τωρινές μας δραστηριότητες.»
  • SHARE
  • TWEET