Οι Grave Digger σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Γνωρίστε τους από κοντά!

Το Rocking.gr σας δίνει τη δυνατότητα να συναντήσετε από κοντά τους Γερμανούς heavy metallers

14/09/2014 @ 15:23
Όταν ένα συγκρότημα επισκέπτεται αρκετές φορές την χώρα μας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά), αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι έχει άρρηκτες σχέσεις με το ελληνικό κοινό. Οι Grave Digger και ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης τους, ο τραγουδιστής Chris Boltendahl, λατρεύονται όσο λίγα σχήματα και μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος έρχεται πολλές φορές στην χώρα μας και για διακοπές. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα από τα ελάχιστα συγκροτήματα που έχουν κυκλοφορήσει single ειδικά για την Ελλάδα, διασκευάζοντας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το τραγούδι του "Ελλάς"!

Grave Digger (Germany)
Support Act: The Silent Rage (Greece)
Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 - Κύτταρο Live

Ώρα Έναρξης: 21:00 - Τιμή Εισιτηρίου: 20 ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια), 25 ευρώ (Λοιπή Προπώληση / Ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket House, Metal Era, No Remorse Records, Reload Stores
On-line: www.ticketpro.gr, www.123tickets.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία, στο πρόγραμμα συναυλιών του Rocking.gr, εδώ.



Το Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες του, κατόχους εισιτηρίου για τη συναυλία, να γνωρίσουν από κοντά τους Grave Digger, την ημέρα της εμφάνισής τους στην Αθήνα.

Προσοχή: Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας πρέπει να είστε κάτοχος εισιτηρίου για τη συναυλία. Ο διαγωνισμός δεν εξασφαλίζει είσοδο στη συναυλία.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Γνωρίστε από κοντά τους Grave Digger
  • SHARE
  • TWEET