Οι Γάλλοι C.R.O.W.N. ανοίγουν τα live των Agalloh στην Ελλάδα

Κανονικά οι συναυλίες των Αμερικανών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

29/07/2015 @ 12:25
Παρά τις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας, τα live των Agalloch (Κυριακή 23 Αυγούστου στο Κύτταρο και Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Eightball) θα γίνουν κανονικά και οι Αμερικάνοι μας έχουν υποσχεθεί ειδικό setlist 120+ λεπτών για να αποζημιώσουν το ελληνικό κοινό για τα τόσα χρόνια αναμονής του!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, special guests θα είναι οι C.R.O.W.N., το electro-sludge-post doom τρίο από τη Γαλλία που συνοδεύει τους Agalloch στην αμερικάνικη και ευρωπαϊκή περιοδεία τους και των οποίων το νέο τους άλμπουμ "Natron" κυκλοφορεί μέσω της Candlelight αυτόν τον καιρό.

Ο τίτλος προϊδεάζει για τον μονολιθικό / ψυχρό ήχο του, επικαλυμμένο με τόνους ατμόσφαιρας. Αυτό που μεταφέρεται στ' αυτιά μας είναι ένας ιδιαίτερος, πιο μεστός δίσκος σε σχέση με τον προκάτοχό του ("Psychurgy" 2013). Οι τρεις κιθάρες δίνουν έναν υπερογκώδη και συμπαγή ήχο, με τους Neurosis / Isis να αποτελούν τη μεγαλύτερη ίσως επιρροή τους. Άλλοτε το αποτέλεσμα είναι ψυχρό, με τον Godflesh-ικό οξύ ήχο να κάνει την εμφάνισή του αρκετά συχνά όπως στο "Serpents" (feat. Neige / Alcest) ή στο ακόμα πιο μονότονο/ατμοσφαιρικό "Apnea", άλλοτε χαλαρώνει τ' αυτιά μας με τα ταξιδιάρικα "Fossils" (feat. Kvohst / Beastmilk & Grave Pleasures) και "Flames" και άλλοτε ανεβάζει τους ρυθμούς με atmo / black sludge ύμνους όπως το "Wings Beating Over Heaven" (feat. Michiel Eikenaar / Nihill & Neige / Alcest).

Εισιτήρια 20 ευρώ υπάρχουν διαθέσιμα ιντερνετικά με κάρτα ή paypal (krisisproductions.eventbrite.com) και στα σημεία προπώλησης:
Αθήνα: Metal Era, Reload Stores (κέντρο και στο Mall), Bowel of Noise records.
Θεσ/νίκη: Nephilim, Ticket House.
Στην είσοδο θα κοστιζουν 22 ευρώ.

Προτείνεται οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουν καθώς θα κυκλοφορήσουν 20% λιγότερα εισιτήρια από τη χορητικότα των clubs για να μην υπάρξει πρόβλημα ζέστης και συνωστισμού και να απολαύσουν όλοι την πρώτη εμφάνιση των Agalloch στη χώρα μας υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

fb event
e-tickets: krisisproductions.eventbrite.com
candlelightrecordsuk.bandcamp.com/album/natron
crownritual.bandcamp.com
facebook.com/CROWNBAND
crownritual.com

Ευχαριστούμε,

facebook.com/krisisproductions
krisisproductions.blogspot.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET