Oι Foo Fighters στο Hρώδειο;

To Yπουργείο Πολιτισμού σε ανακοίνωση αναφέρει την έλευση της διάσημης μπάντας στο πλαίσιο αμερικανικού τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ!

11/05/2017 @ 10:07

Ένα δελτίο τύπου (δείτε το από εδώ) του Υπουργείου Πολιτισμού που δημοσιεύθηκε στο ΑΠΕ έβαλε... φωτιά στο καλοκαίρι μας!

Ανέφερε ότι εκπρόσωποι της αμερικανικής παραγωγής της σειράς ντοκιμαντέρ Landmarks Live in Concert, που προβάλλεται από το δίκτυο PBS, ζήτησαν από την Υπουργό τη συμβολή της στο ταξιδιωτικό σκέλος της εκπομπής με θέμα την συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο τον ερχόμενο Ιούλιο στο Ηρώδειο!

Ως ημερομηνία ακούστηκε η 10η Ιουλίου ενώ οι Foo's θα είναι στις 7/7 στην Πορτογαλία και ξεκινούν ξανά τον Αύγουστο στην Ιαπωνία. Καμία άλλη ωστόσο πληροφορία δεν έχει δοθεί. Oι διοργανωτές του Landmarks Live in Concert, όπως αναφέρεται στο popaganda.gr, ενημέρωσαν πως βρίσκονται σε προκαταρκτικές συζητήσεις για ένα επεισόδιο με καλλιτέχνη/συγκρότημα στην Αθήνα, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

Την ίδια στιγμή το Landmarks Live in Concert, έχει ανεβάσει αυτό το post στο Facebook, χωρίς να κατονομάζουν καλλιτέχνη ή μπάντα.

Η ανακοίνωση του ΑΠΕ (Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων) αναφέρει ακριβώς τα εξής:

«Η τουριστική προβολή της Αθήνας και της Αττικής σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή του Αμερικανικού δικτύου PBS – Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με παραγωγούς της σειράς

Την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκαν στο Υπουργείο εκπρόσωποι της Αμερικανικής παραγωγής της σειράς μουσικών-ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ “Landmarks Live in Concert”, που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο PBS στην Αμερική με περισσότερους από 200 εκατομμύρια θεατές. Συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής City Drive Group , κ. Daniel Catullo μαζί με τους συνεργάτες του από τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εκπομπή- αφιέρωμα που ετοιμάζουν για την συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος Foo Fighters στο Ηρώδειο τον ερχόμενο Ιούλιο και ζήτησαν από την Υπουργό τη συμβολή της στο ταξιδιωτικό σκέλος της εκπομπής για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας και των ομορφιών της, και για το οποίο προγραμματίζονται γυρίσματα.

Η κα Κουντουρά τους ευχαρίστησε που επέλεξαν την Ελλάδα για το αφιέρωμα. Παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αθήνας και της Αττικής για αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και θεματικά τουριστικά προϊόντα όλο το χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στη δυναμική ανάπτυξη του city-break. Επίσης, τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν ασφαλή και παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, που προσφέρει άπειρες επιλογές σε τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες και μοναδική φιλοξενία.

Το αφιέρωμα προγραμματίζεται να προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο στις ΗΠΑ».

  • SHARE
  • TWEET