Οι Foals αναμετρώνται με τον The Weeknd για την πρωτιά των charts

Η indie rock μπάντα του Yannis Philippakis ετοιμάζεται για το πρώτο της Νο. 1 στο Ην. Βασίλειο

04/09/2015 @ 20:45
Θραύση κάνει ο νέος δίσκος των Foals, ο οποίος ενδεχομένως να αποτελέσει το πρώτο Νο. 1 του συγκροτήματος στο Ην. Βασίλειο, αν καταφέρουν να μείνουν πάνω από την κυκλοφορία του contemporary r&b καλλιτέχνη The Weeknd.

Μιλώντας στο NME, το συγκρότημα δήλωσε πως τα charts είναι «κυρίως για τους ανθρώπους των δισκογραφικών», αλλά παρ' όλα αυτά είναι κολακευτικό.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο ένα», είπε ο τραγουδιστής, Yannis Philippakis, «είναι κάτι που δεν περιμέναμε ποτέ και αισθανόμαστε τέλεια. Ο The Weeknd είναι στο νούμερο δύο, το οποίο είναι καλό και γι' αυτόν, υποθέτω. Ξέρεις, η ζωή συνεχίζεται.»

Ο κιθαρίστας Jimmy Smith πρόσθεσε: «κάθε φορά που βγάζουμε ένα άλμπουμ η δισκογραφική μας λέει να μην αγχωνόμαστε, πως τίποτα άλλο δεν βγαίνει εκείνη τη βδομάδα και θα πάμε κορυφή. Ομως, για παράδειγμα, την τελευταία φορά μας νίκησε το soundtrack του "Les Miserables"! Ήταν μεγάλο χτύπημα να χάσουμε από ένα soundtrack!»

Το "What Went Down" είναι ο τέταρτος δίσκος του συγκροτήματος και κυκλοφόρησε στις 28 Αυγούστου. Μείνετε συντονισμένοι στο Rocking.gr για την κριτική.
  • SHARE
  • TWEET