Οι Danger Angel παρουσιάζουν τον καινούργιο τους τραγουδιστή

Δείτε το video clip για το νέο τους κομμάτι, "Will You Follow"

27/08/2014 @ 10:14
Οι Danger Angel ανακοινώνουν τον νέο τραγουδιστή του συγκροτήματος και το όνομα αυτού... BJ. Ο BJ έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά τη νέα εικόνα και το νέο ήχο των Danger Angel και με ενθουσιασμό τον καλωσορίζουμε στην ομάδα!

Επιπλέον, οι Danger Angel κυκλοφορούν ένα νέο κομμάτι και video προκειμένου να συστήσουν τον BJ στους φίλους τους και να επιδείξουν στον κόσμο τη νέα εικόνα του συγκροτήματος!

Το νέο κομμάτι, με τίτλο "Will You Follow" βρισκόταν ήδη στη σειρά για το νέο άλμπουμ αλλά η διαδικασία επισπεύσθηκε για να συμπέσει η κυκλοφορία του με την ανακοίνωση του νέου τραγουδιστή. Οι Danger Angel προς το παρόν ηχογραφούν το νέο τους άλμπουμ, το οποίο θα είναι έτοιμο αργότερα μέσα στον χρόνο, ενώ ο BJ έχει ήδη ξεκινήσει την ηχογράφηση των φωνητικών. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το νέο άλμπουμ θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Links:
Danger Angel Official Web page: www.dangerangelband.com
Facebook: www.facebook.com/dangerangelband
Twitter: www.twitter.com/dangerangelband
Youtube: www.youtube.com/dangerangelrock
BandCamp: www.dangerangel.bandcamp.com
BJ Official Fan page: www.bjvocal.com
Facebook: www.facebook.com/bj.vocal.7
Twitter: www.twitter.com/bjvocal

Bio
Ο BJ είναι ο νέος τραγουδιστής των Danger Angel αλλά η καριέρα του περιλαμβάνει αρκετά περισσότερα.

Είναι, επίσης, ο τραγουδιστής της βραζιλιάνικης hard rock μπάντας Tempestt με τους οποίους έχει κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, είναι μόνιμο μέλος της Jeff Scott Soto Band στην οποία εκτελεί χρέη κιθαρίστα, κιμπορντίστα και αναλαμβάνει τα δεύτερα φωνητικά, ενώ είναι μέλος του νέου project του Jeff Scott Soto, Soto. Είναι ενεργό μέλος της βραζιλιάνικης σκηνής, περιοδεύοντας με διάφορα projects ενώ ταυτόχρονα παραδίδει μαθήματα φωνητικής και παρουσιάζει workshops φωνητικών, κιθάρας, μπάσου και πλήκτρων σε ολόκληρη τη Βραζιλία.

O BJ ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 17 ετών συμμετέχοντας σε τοπικά συγκροτήματα όπως οι Henceforth και Skyscraper ενώ σε ηλικία 18 ετών ηχογράφησε το πρώτο του άλμπουμ με το συγκρότημα των The Pills και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο βραζιλιάνικο MTV. Το 2008, κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Bring 'Em On" με τους Tempestt και βγήκε μαζί τους σε παγκόσμια περιοδεία. Κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "Acoustic Heroes" το 2013 σαν φόρο τιμής στις επιρροές του. Το 2014 εμφανίστηκε στο Sweden Rock Festival σαν μέλος των, επανασυσταθέντων για το festival, Talisman, εκτελώντας χρέη κιμπορντίστα και έχοντας αναλάβει τα δεύτερα φωνητικά. Έχει αναδειχθεί από media όπως τα glorydazemusic.com και melodicrock.com ως η «νέα μεγάλη υπόσχεση του hard rock...».

Οι επιρροές του συμπεριλαμβάνουν καλλιτέχνες όπως οι Glenn Hughes, Steve Perry, David Coverdale, Kip Winger, Jeff Scott Soto, Jimi Jamison, Jon Bon Jovi, Steve Lee, James Brown, Stevie Wonder, Phil Collins, George Benson, Sting και Brian Adams, μεταξύ άλλων.

Έχει μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Jeff Scott Soto, Billy Sherwood, Jimi Jamison, Eric Martin, Marcel Jacob, Kip Winger, Joe Lynn Turner, Tim Ripper Owens, Billy Sheehan, Steve Morse.

Danger Angel
Ήταν 2009 όταν οι Danger Angel έπιασαν τη hard rock σκηνή από το λαιμό και την κρατούν ακόμα σφιχτά! Κυκλοφόρησαν το πρώτο ομότιτλο άλμπουμ τους το 2010, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές και ακολούθησαν το 2013 με το δεύτερό τους άλμπουμ, και αγαπημένο των κριτικών και των fans, "Revolutia", το οποίο απογείωσαν με μία άκρως επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία. Από αυτό το άλμπουμ και την περιοδεία που ακολούθησε, γεννήθηκαν δύο video clip, τα "When I'm Gone" και "Not An Angel".

Οι Danger Angel ηχογραφούν το νέο, τρίτο τους άλμπουμ μαζί με τον συναρπαστικό, νέο τους τραγουδιστή BJ.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET