Οι Architects τον Ιούνιο στην Αθήνα

Η βρετανική metalcore μπάντα για τρίτη φορά στη χώρα μας

23/04/2014 @ 14:27
Architects
Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 - Κύτταρο Live - Αθήνα
Support Acts: Fall Of Man + All Vows Collapse

Οι Architects ξεκίνησαν την καριέρα τους το 2004 στο Brighton της Αγγλίας από τα δίδυμα αδέλφια, Dan και Tom Searle, αρχικά ως πενταμελές σχήμα και με το όνομα Inharmonic, μετέπειτα ως Counting The Days και μετά την πάροδο δύο ετών, μετονομάστηκαν σε Architects, όνομα με το οποίο καθιερώθηκαν και συνεχίζουν ως και σήμερα, πλέον όμως ως τετράδα. Έχουν κυκλοφορήσει έξι (6) στούντιο άλμπουμ (με πρώτο το "Nightmares" του 2006 και πιο πρόσφατο το "Lost Forever // Lost Together" του 2014), καθώς και ένα Split EP με τους Dead Swans, αρχικά σε μικρές δισκογραφικές εταιρίες (Deep End Records, United By Fate Records) και κατόπιν σε μεγαλύτερες και σαφέστατα καταξιωμένες εταιρίες, όπως οι Century Media Records και Epitaph Records.

Μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, ο frontman τους Matt Johnson αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα, κίνηση που όμως δεν δυσκόλεψε καθόλου τους υπόλοιπους, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα βρήκαν τον αντικαταστάτη του, στο όνομα του Sam Carter (ο οποίος αρχικά ήταν drummer και είχε φοιτήσει στο Brighton Institute Of Modern Music), τον οποίο και γνώριζαν μέσω άλλων τοπικών σχημάτων του Brighton. Έκτοτε είδαν την καριέρα τους να απογειώνεται σε όλα τα επίπεδα, δισκογραφικά, αφότου το ένα ποιοτικό άλμπουμ διαδεχόταν από ένα ακόμα ποιοτικότερο (η αρχή έγινε με το δεύτερο άλμπουμ τους, "Ruin", του 2007), γεγονός που οδήγησε στην συμμετοχή μελών από σχήματα όπως The Dillinger Escape Plan και Comeback Kid ως guest και στην λήψη θριαμβευτικών σχολίων και κριτικών από το σύνολο του παγκόσμιου μουσικού Τύπου, αλλά και συναυλιακά με την συμμετοχή τους σε μεγάλες και εκτενείς περιοδείες στο πλευρό μεγαθηρίων του χώρου, όπως Bring Me The Horizon, Parkway Drive, Enter Shikari, κ.λ.π., με δικές τους headline και co-headline περιοδείες, αλλά και με εμφανίσεις τους σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, όπως π.χ. το Download Festival.

Την χρονιά που διανύουμε το σχήμα κυκλοφόρησε μία από τις καλύτερες και πιο εμπνευσμένες δουλειές τους, αν όχι την καλύτερη, κάτι στο οποίο συμφωνούν τόσο κριτικοί όσο και οπαδοί, γεγονός που τους άνοιξε ακόμα περισσότερες πόρτες και στην κυριολεξία τους γιγάντωσε! Έτσι λοιπόν στα πλαίσια της περιοδείας και των εμφανίσεων για την προώθηση του εκπληκτικού "Lost Forever // Lost Together", οι Architects θα βρεθούν για τρίτη φορά στην χώρα μας, για μία και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα, στο Κύτταρο Live, την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014, στην καλύτερη ίσως περίοδο της καριέρας τους! Την συναυλία θα ανοίξουν δύο από τα καλύτερα εγχώρια σχήματα του εν λόγω ήχου, οι Fall Of Man και οι All Vows Collapse.

Ώρα Έναρξης: 20:00
Τιμή Εισιτηρίου: 20 ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια), 25 ευρώ (Λοιπή προπώληση / Ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων:
Αθήνα: Ticket House, Public, Vans Store (The Mall Athens), Nico Tattoo Crew, Metal Era, Reload Stores, No Remorse Records, Παπασωτηρίου, Seven Spots
Υπόλοιπες πόλεις: Public (Όπου υπάρχει κατάστημα Public)
On-line: www.ticketpro.gr, www.viva.gr, tickets.public.gr, www.123tickets.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET