Οι Amon Amarth αυτήν την Παρασκευή στην Αθήνα. Γνωρίστε τους από κοντά!

Το Rocking.gr σας δίνει τη δυνατότητα να συναντήσετε από κοντά τους Σουηδούς metallers

07/05/2014 @ 12:23
Σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα των Ελλήνων metallers, οι Σουηδοί Vikings Amon Amarth, έρχονται για τέταρτη φορά στη χώρα μας, για να δώσουν συναυλίες αντάξιες της φήμης που τους συνοδεύει!

Με 22 χρόνια καριέρας και 9 άλμπουμ, το ένα καλύτερο από το άλλο, οι Amon Amarth είναι ένα από τα ελάχιστα συγκροτήματα του ακραίου χώρου που έχουν καταφέρει να λατρεύονται ακόμα και από οπαδούς πιο παραδοσιακών ακουσμάτων, εξαιτίας των κολλητικών μελωδιών τους, του φοβερού groove και του καταιγιστικού ρυθμού που έχουν τα τραγούδια τους, της θεματολογίας τους που αφορά αποκλειστικά στη Σκανδιναβική μυθολογία αλλά και εξαιτίας των εκπληκτικών live shows που δίνουν.

Amon Amarth
Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, Fuzz Club

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία, στο πρόγραμμα συναυλιών του Rocking.gr, εδώ.

Το Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες του, κατόχους εισιτηρίου για τη συναυλία, να γνωρίσουν από κοντά τους Amon Amarth, την ημέρα της εμφάνισής τους στην Αθήνα.

Προσοχή: Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας πρέπει να είστε κάτοχος εισιτηρίου για τη συναυλία. Ο διαγωνισμός δεν εξασφαλίζει είσοδο στη συναυλία.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Γνωρίστε από κοντά τους Amon Amarth
  • SHARE
  • TWEET