Οι AC/DC μπαίνουν στο studio και σχεδιάζουν επετειακή περιοδεία

Ο Brian Johnson αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια του συγκροτήματος

17/02/2014 @ 10:04

Η αναμονή για τους πολυπληθείς φίλους των AC/DC φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα φτάσει στο τέλος της, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Brian Johnson στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.7 Τhe Gater, το συγκρότημα θα μπει στο studio τον Μάιο για την ηχογράφηση νέου δίσκου, ενώ σχεδιάζει και επετειακή περιοδεία για τα 40 του χρόνια.

«Αρνούμασταν τα πάντα γιατί δεν ήμασταν σίγουροι», αναφέρει ο Johnson. «Ένα από τα παιδιά ήταν αρκετά άρρωστο, οπότε δεν θέλαμε να πούμε κάτι, είμαστε αρκετά κλειστοί σε αυτά τα θέματα και δεν θέλαμε να πούμε τίποτα. Είναι και πολύ περήφανος. Νομίζω όμως ότι θα μπούμε τον Μάιο σε studio του Vancouver. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε.»

Όσον αφορά τα σχέδια του συγκροτήματος για μελλοντική περιοδεία, ο Johnson δήλωσε τα εξής:

«Είναι 40 χρόνια που υπάρχει η μπάντα, οπότε νομίζω πως θα επιχειρήσουμε να δώσουμε 40 συναυλίες για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για την αφοσίωσή τους. Θέλω να πω πως οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, εκτιμούμε προσωπικά τον καθέναν τους. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και πραγματικά ανυπομονώ.»

Οι AC/CD κυκλοφόρησαν το 2008 την τελευταία τους studio δουλειά, "Black Ice". Τα δυο επόμενα χρόνια ακολούθησε η υπερ-επιτυχημένη Black Ice World Tour, στα πλαίσια της οποίας επισκέφτηκαν και τη χώρα μας για μια μεγάλη συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α, τον Μάιο του 2009. Έκτοτε κυκλοφόρησαν πρώτα το DVD και έπειτα το live άλμπουμ "Live At River Plate", ενώ κατά διαστήματα υπήρξαν αναφορές ότι οι Αυστραλοί δουλεύουν σε καινούργιο υλικό, με την ασθένεια όμως κάποιου μέλους να φρενάρει τις εξελίξεις.

Ακούστε τη συνέντευξη του Brian Johnson εδώ.

  • SHARE
  • TWEET