Οι 10 πιο άτακτοι rock star

Ψηφοφορία ανέδειξε τα πιο ...κακά παιδιά της rock/metal μουσικής

24/01/2015 @ 12:01
Μέσω ψηφοφορίας των αναγνωστών του Ultimate Guitar αναδείχθηκαν οι rock star με τις ...χειρότερες συμπεριφορές!

10. Varg Vikernes (Burzum): Φόνος, εμπρησμός εκκλησιών, νεοναζισμός, μήνυση για τρομοκρατία... Τα μπλεξίματα του Vikernes με τον νόμο πολλές φορές επισκιάζουν τη μουσική του.

09. Sid Vicious (Sex Pistols): Οι Sex Pistols πήγαν τον όρο κακό παιδί του rock'n'roll σε νέα ύψη, με τον Sid Vicious να καταφέρνει να ξεχωρίζει! Χτυπούσε το κοινό με το μπάσο του, έμπλεκε σε καυγάδες, έκανε ναρκωτικά... Και όλα αυτά σε μια συνηθισμένη μέρα του. Υπάρχει, βέβαια, και η κατηγορία ότι δολοφόνησε την κοπέλα του, Nancy Spungen.

08. Axl Rose (Guns'N'Roses): Μπορεί να μην έχει κάψει εκκλησίες ή να έχει σκοτώσει κανέναν, όμως η φήμη του κακού παιδιού που έχει ο Axl Rose χάρη στην σκανδαλώδη συμπεριφορά του τον έκανε να κατακτήσει την όγδοη θέση.

07. Jim Morrison (The Doors): Ο Morrison κατάφερε να συλληφθεί δύο φορές πριν καν ξεκινήσουν οι Doors! Οι ιστορίες του μετέπειτα είναι πια γνωστές και αντικείμενο πολλών συζητήσεων.

06. Keith Richards (Rolling Stones): Ο κιθαρίστας των Rolling Stone για 50-60 χρόνια. Δεν αρκεί; Τότε να σας ενημερώσουμε ότι σνίφαρε τις στάχτες του πατέρα του μαζί με κοκαΐνη!

05. Keith Moon (The Who): Έσπαγε drum kit και τα δωμάτια των ξενοδοχείων του μετά τις συναυλίες! Μια φορά, ενώ πήγαινε στο αεροδρόμιο, είπε στον οδηγό να γυρίσει γρήγορα στο ξενοδοχείο επειδή ξέχασε κάτι. Έτρεξε στο δωμάτιό του, άρπαξε την τηλεόραση και την πέταξε από το παράθυρο κάτω στην πίσίνα. Γύρισε στον οδηγό της λιμουζίνας και είπε «παραλίγο να το ξεχνούσα»!

04. Lemmy Kilmister (Motorhead): Έχει κοιμηθεί με 2000 γυναίκες και έχει κάνει ό,τι αλητεία μπορεί να βάλει ο νους σου. Τα σχόλια πραγματικά περιττεύουν.

03. Nikki Sixx (Motley Crue): Ο Nikki Sixx έχει κατουρήσει σε κάθισμα περιπολικού, στο μπουφάν του Rick Nielsen και κατόπιν αιτήματος του Ozzy Osbourne (o Ozzy σύμφωνα με τα urban legends ...τα ήπιε!). Α, επίσης προσπάθησε να σκοράρει με τη μάνα του Tommy Lee.

02. Ozzy Osbourne: Ο ήρεμος και νηφάλιος πια Ozzy Osbourne έχει κάνει πραγματικά τα πάντα στην πολυετή καριέρα του. Ιστορίες από τα κατορθώματά του θα έφταναν για να γραφτεί βιβλίο (ή μήπως έχει ήδη γραφτεί;).

01. GG Allin: Στην πρώτη θέση βρίσκουμε τον περιβόητο punk singer/songwriter GG Allin, πιθανότατα επειδή ...αφόδευε επί σκηνής και τα έριχνε στο κοινό ή πάνω του! Ο GG Allin είναι από τους πιο άτακτους (ή μάλλον διεστραμμένους) μουσικούς που έχουν περάσει ποτέ.
  • SHARE
  • TWEET