Οι κόρες του Obama προτίμησαν Major Lazer από Radiohead

Η Malia και η Sasha Obama εντοπίστηκαν στο δημοφιλές φεστιβάλ Lollapalooza

30/07/2016 @ 22:22

Η Malia και η μικρότερη αδερφή της, Sasha, εντοπίστηκαν στο Lollapalooza από αρκετούς παρευρισκομένους, οι οποίοι έσπευσαν να tweet-άρουν την ανακάλυψή τους. Μάλιστα, πολλοί σχολίασαν το γεγονός ότι οι κόρες του Barack Obama προτίμησαν να παρακολουθήσουν το set του συγκροτήματος ηλεκτρονικής μουσικής, Major Lazer, την ίδια στιγμή που σε άλλη σκηνή εμφανίζονταν οι Radiohead.

Η Malia Obama εντοπίστηκε, επίσης, να παρακολουθεί το set του Νορβηγού παραγωγού Cashmere Cat με μέλος του κοινού να γράφει στο Twitter: «Πήγαινα στον @CASHMERECAT και τότε εμφανίστηκε η Μυστική Υπηρεσία με την Malia».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του The Fader, ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη δημόσια εμφάνιση της Malia και της Sasha από το Chicago Tribune.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθεύεται ότι η 18-χρονη Malia πήγε να παρακολουθήσει καλλιτέχνες σε Lollapalooza. Είχε πάει και το 2014, όταν και είχε εντοπιστεί να παρακολουθεί τον Chance The Rapper.

Η χριστουγεννιάτικη playlist που έδωσε πέρσι στη δημοσιότητα ο πατέρας τους, Πρόεδρος των Η.Π.Α. Barack Obama, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Spotify του Λευκού Οίκου συμπεριλάμβανε Boyz II Men, Mariah Carey, Frank Sinatra, Luther Vandross και Stevie Wonder.

 

  • SHARE
  • TWEET