Ο πρώην τραγουδιστής των Archive, Craig Walker, για 4 συναυλίες στην Ελλάδα

13/03/2008 @ 07:25
Η φωνή που συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Archive, ο Ιρλανδός Craig Walker, έρχεται στην Ελλάδα για τέσσερις συναυλίες και υπόσχεται υπέροχες βραδιές με τις μεγάλες επιτυχίες των Archive αλλά και με τη δική του ατμοσφαιρική, κινηματογραφική ή μη, μουσική.

Ο Walker με πενταμελή μπάντα θα εμφανιστεί στις 27 Μαρτίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο Cine Studio, και στη συνέχεια θα ανεβεί στη σκηνή του Ξυλουργείου της Θεσσαλονίκης στις 28 Μαρτίου. Το Σάββατο 29 Μαρτίου θα κλείσει τη δεύτερη μέρα του 2ου φεστιβάλ Manifest στο Πτωχοκομείο Πατρών και η μίνι περιοδεία θα καταλήξει στην Αθήνα τη Κυριακή 30 Μαρτίου στο An Club. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Transistor στο ντεμπούτο άλμπουμ των οποίων συμμετέχει και θα κλείσει με dj set ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος! Το σετ θα αποτελείται από τραγούδια που είπε ο ίδιος με τους Archive αλλά και δικά του κομμάτια από τις πολλές συνεργασίες του, αρκετές από τις οποίες χρησιμοποιήθηκαν σε soundtracks.

Craig Walker bio:

Από τότε που αποχώρησε από τους Archive, o Craig Walker παραμένει ένας καλλιτέχνης πολυάσχολος αλλά και υπέρ του δεόντως μακριά από τη δημοσιότητα! Ο τελευταίος καιρός πέρασε δουλεύοντας σε διάφορα soundtracks Γαλλικών ταινιών αλλά και σε projects στην Ελλάδα (το ντεμπούτο άλμπουμ των Transistor αλλά και η προσωπική δουλειά του ραδιοφωνικού παραγωγού Δημήτρη Παπασπυρόπουλου), ενώ τον Craig συναντούμε και σε δουλειές του Γάλλου dj Geezer, των Ισλανδών Bang Bang Bang και στο επερχόμενο σόλο άλμπουμ του ίδιου! Όλα δείχνουν ότι πηγαίνει μπροστά και προς τα εμπρός θα συνεχίσει! Οι ελληνικές συναυλίες χαρακτηρίστηκαν από τον ίδιο τον Craig Walker «το πρώτο συλλογικό μάζεμα δακτύλων, γονάτων και αγκώνων της νέας μπάντας!» Come feel the 'Noise'».

- Ηράκλειο / Cine Studio - 27.3.08
Έναρξη 21.30, είσοδος 18 ευρώ (12 φοιτητικό)

- Θεσσαλονίκη / Ξυλουργείο Μύλου - 28.3.08
Έναρξη 21.30

- Πάτρα / Manifest 2, Πτωχοκομείο - 29.3.08
(με Matisse, Abbie Gale, Transistor)
Έναρξη: 20.30 (C. Walker on stage: 23.00), είσοδος: 25 ευρώ (20 φοιτητικό)
Προπώληση: MUSICAL (ΕΡΜΟΥ 46, ΠΑΤΡΑ), MUSIC STATION (ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 34, ΠΑΤΡΑ), DISCOVER (ΠΑΤΡΕΩΣ 30, ΠΑΤΡΑ), MOJO RADIO: 2610/240994, info@mojoradio.gr (ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ)

- Αθήνα / An Club - 30.3.08
(με Transistor, Δημ. Παπασπυρόπουλος dj set)
Έναρξη: 21.30, Είσοδος: 20 ευρώ
Πώληση στην είσοδο του An τη βραδιά της συναυλίας

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET