Ο πρώην μπασίστας των Guns N' Roses στους Jane's Addiction

15/04/2010 @ 02:09
Πριν λίγες μέρες ο πρώην μπασίστας των Guns N' Roses και των Velvet Revolver, Duff McKagan λέγεται ότι συναντήθηκε με τον frontman των Jane's Addiction, Perry Farrell.



Αυτό το γεγονός επιβεβαιώθηκε από τον McKagan, στον οποίο ανακοινώθηκε ότι ο Eric Avary, πρώην μπασίστας του συγκροτήματος, θα αποχωρούσε. Ο Perry του πρότεινε συνεργασία κι έτσι ο McKagan αποτελεί πλέον το νέο μέλος των Jane's Addiction.

Να θυμίσουμε ότι το συγκρότημα επανενώθηκε το 2008, αλλά σύμφωνα με τον κιθαρίστα Dave Navarro, ο Avary είχε επικεντρωθεί περισσότερο στο προσωπικό του άλμπουμ. Η αποχώρησή του έγινε οικειοθελώς και τώρα ο κιθαρίστας δηλώνει κατενθουσιασμένος με την νέα τους «προσθήκη».

«Έχουμε τις ίδιες μουσικές βάσεις και προερχόμαστε από την ίδια μουσική εποχή ακόμα και από την ίδια πόλη. Ήταν εύκολο να ταιριάξουμε», δήλωσε ο διάσημος κιθαρίστας.

Παρ' όλα αυτά, το συγκρότημα δεν έχει στις άμεσες βλέψεις του μία νέα δισκογραφική δουλειά. Όπως δηλώνει ο Perry, υπάρχει καινούριο υλικό αλλά καλό θα ήταν να το περιμένουμε στις αρχές του 2011 μαζί με την παγκόσμια περιοδεία τους.
  • SHARE
  • TWEET