Ο Pete Doherty διώχθηκε από το κέντρο αποτοξίνωσης

18/07/2012 @ 10:58
Το κέντρο αποτοξίνωσης στην Ταϊλάνδη, στο οποίο βρισκόταν ο Pete Doherty, αναγκάστηκε να διώξει τον τραγουδιστή, καθώς όπως ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι είχε αρνητική επιρροή στους υπόλοιπους ασθενείς.

Ο Doherty παρακολουθούσε το πρόγραμμα για τους χρήστες ηρωίνης και κοκαΐνης, όμως οι υπάλληλοι του κέντρου στο Chiang Mai ζήτησαν από τον frontman των The Libertines να φύγει μετά από λιγότερο από τρεις εβδομάδες από την εισαγωγή του. Ο διευθυντής του προγράμματος αποτοξίνωσης δήλωσε για αυτή την απόφαση:

«Ο Pete έφυγε σήμερα για θεραπευτικούς λόγους. Είναι σημαντικό να διατηρούμε την ακεραιότητα του προγράμματος θεραπείας για τους άλλους ασθενείς, ώστε να έχουν καλές πιθανότητες ανάρρωσης. Ο Pete το καταλαβαίνει αυτό, έτσι καταλαβαίνει και τους λόγους που του ζητήσαμε να φύγει.»

Και συνέχισε: «Μπορεί το διαζύγιό μας με τον Pete να έγινε φιλικά, αλλά είμαστε φυσικά απογοητευμένοι που αναγκαστήκαμε να του ζητήσουμε να φύγει. Ελπίζουμε κάποια από τα πράγματα που έμαθε εδώ να τον βοηθήσουν στο μέλλον και ελπίζουμε να ξανασκεφτεί το κέντρο αποτοξίνωσης σύντομα.»
  • SHARE
  • TWEET