Ο Nicko McBrain σχολιάζει τις αποχωρήσεις των Dave Lombardo και Bill Ward

04/03/2013 @ 12:07
Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ο drummer των Iron Maiden, Nicko McBrain, σχολίασε τις διάφορες διαφωνίες σε θέματα συμβολαίου, που έθεσαν τον Dave Lombardo εκτός Slayer και τον Bill Ward εκτός Black Sabbath.

«Οι περισσότερες διαφωνίες μεταξύ επαγγελματιών μουσικών θα σχετίζονται αργά ή γρήγορα με θέματα πνευματικών δικαιωμάτων και δικαιωμάτων σχετικά με τις εμφανίσεις κλπ».

«Λυπάμαι πολύ που έγιναν αυτά τα πράγματα, αλλά ξέρεις, όταν βρίσκεις κάτι περίεργο στα χαρτιά και ρωτάς 'Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει αυτό, γιατί δεν παίρνουμε αυτό που θα έπρεπε σύμφωνα με τα νούμερα;' και η απάντηση από κάποιον είναι 'Σκάσε ή απολύεσαι', τότε ξέρεις ότι μόλις ενεργοποίησες το συναγερμό. Χωρίς να ξέρουμε τι έχει γίνει ακριβώς γύρω από μία κατάσταση, δεν μπορείς να την προδικάζεις».

«Αλλά ναι, στην ιστορία με τον Bill Ward, καταλαβαίνω ότι η Sharon Osbourne 'λύσσαξε' με το περιστατικό. Ο Bill Ward ήταν ιδρυτικό μέλος, απλά δεν βγάζει νόημα για μένα αλλιώς.»

«Και πρέπει να αναρωτηθείτε: Πώς ο Dave Lombardo βρήκε τις πληροφορίες που οδήγησαν στο πρόβλημα; Αυτό θα ήθελα να ξέρω. Ποιός του έδωσε τα οικονομικά της μπάντας, αν δεν είχε αρχίσει να τα ψάχνει από πριν με έναν λογιστή;»

«Στεναχωριέμαι γιατί ο Dave είναι μέρος της ταυτότητας αυτού του συγκροτήματος. Υπάρχουν σπουδαίοι drummer εκεί έξω, αλλά ο Lombardo είναι εκπληκτικός, και για μένα, ο Dave είναι οι Slayer μαζί με τον Kerry (King, κιθάρα) και τους υπόλοιπους! Πιστεύω πως ο Kerry πραγματικά αντέδρασε υπερβολικά και μπορεί να το μετανιώσει. Το εύχομαι και ελπίζω να καθίσουν κάτω και να το λύσουν».
  • SHARE
  • TWEET