Ο Jason Newsted βοηθάει στον καινούριο δίσκο των Flotsam And Jetsam

12/07/2012 @ 10:56
Όπως αποκάλυψε στο Metal Army America ο Michael Gilbert, κιθαρίστας και συνθέτης των βετεράνων thrashers Flotsam And Jetsam, ο πρώην μπασίστας της μπάντας (και των Metallica), Jason Newsted, έχει ...βάλει λίγο το χεράκι του στη νέα τους δουλειά.

Ο Gilbert δήλωσε: «Δούλεψα με τον Jason Newsted πάνω σε μερικά κομμάτια και αυτός μου έδωσε μερικές συμβουλές πάνω σε κάποια πράγματα. Άνοιξε τους ορίζοντές μου ως προς το πώς βλέπω τη μουσική μου και το πώς θέλω οι ακροατές να αντιλαμβάνονται αυτά που θέλω να φτιάξω.

Ο Jason είναι πραγματικά παθιασμένος με τη μουσική. Όταν του τηλεφώνησα και του μίλησα ήθελα απλά λίγη βοήθεια όσον αφορά στους στίχους, καθώς επίσης και να ακούσω λίγη από τη μουσική που γράφει. Είναι φοβερός συνθέτης. Δε γνωρίζω αν τον περιόριζαν στους Metallica, άλλα όσον αφορά εμένα, έχει το ελεύθερο να γράψει μουσική μαζί μου όποτε θέλει και να λέει τη γνώμη του σε οτιδήποτε αφορά το συγκρότημα. Πρόκειται για σχέση 50-50, ακριβώς όπως με τον Eric, τον τραγουδιστή μας ή τον Kelly, τον drummer μας.»
  • SHARE
  • TWEET