Ολόκληρο το "Thick As A Brick" στην περιοδεία του Ian Anderson / Έρχεται επετειακό box set του "Aqualung"

31/08/2011 @ 11:03
O Ian Anderson των Jethro Tull θα ερμηνεύσει ολόκληρο το "Thick As A Brick", για πρώτη φορά μετά το 1972, στην παγκόσμια περιοδεία του που θα ξεκινήσει στα μέσα του επόμενου Απρίλη στη Μεγάλη Βρετανία.

Η περιοδεία θα έχει περισσότερο θεατρικό χαρακτήρα, με video και επιπλέον μουσικούς. To 1972 ο Anderson έγραψε και ηχογράφησε το "Thick As A Brick" μαζί με τους Jethro Tull. Ακολούθησε περιοδεία και έκτοτε το άλμπουμ δεν ξαναπαίχτηκε ποτέ ολόκληρο, παρότι κομμάτια του συχνά βρίσκονται στα setlist των εμφανίσεων των Jethro Tull και του Ian Anderson.

Επιπλέον, οι Jethro Tull ανακοίνωσαν την κυκλοφορία μιας επετειακής συλλεκτικής έκδοσης του "Aqualung", το οποίο συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια από την κυκλοφορία του. Η «limited» έκδοση θα περιέχει ένα LP 180g, 2 CD, DVD και Blu-Ray, στα οποία κάποιος μπορεί να βρει πολύ ακυκλοφόρητο υλικό, καινούργια stereo παραγωγή (που έχει κάνει ο Steven Wilson των Porcupine Tree) αλλά και την κλασική, και τέλος 5.1 DTS και Dolby Digital Surround. Η «special» έκδοση θα περιέχει μόνο τα δύο CD.

Οι fan του συγκροτήματος μπορούν να βρουν επίσης ένα σκληρόδετο βιβλίο 48 σελίδων με σπάνιες σημειώσεις και συνέντευξη του Anderson, προσωπικές αναμνήσεις των μελών του συγκροτήματος Hammond-Hammond (μπάσο), Martin Barre (κιθάρα), Clive Bunker (drums), Barrie Barlow (drummer των Jethro Tull μετά την αποχώρηση του Bunker), Glenn Cornick (αρχικός μπασίστας στις πρώτες ηχογραφήσεις), Terry Ellis (manager) αλλά και της Jennie Franks, της πρώτης γυναίκας του Ian Anderson, που έγραψε τους στίχους του "Aqualung". Ακόμη θα περιέχει σπάνιες φωτογραφίες, σημειώσεις του Wilson για την καινούργια μίξη, στίχους κ.α..

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET